België
Bij Bens produceren we versneden varkensvlees en varkenskarkassen. Ons bedrijf slacht tot 20.000 varkens en produceert 1000 ton vlees per week, en het telt zowel de lokale kwaliteitsslagers als grote internationale vleesbedrijven onder haar klanten. Ons uitgebreid en scherpgeprijsd gamma aan varkensvleesproducten kan zowel vers als bevroren geleverd worden. Bens werkt volgens en voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Met een moderne geautomatiseerde productieplant, eigen koel- en diepvriesruimtes en efficiënt transport staan wij elke dag voor U paraat!
België
Maïski Hongaarse goulash, de lekkerste stukjes varkensvlees, sappig en mals in dit klassiek Hongaars gerecht met rode en groene paprika, verse champignons en tomaat.
Een offerte aanvragenBelgië
Maïski varkenswangetjes met brunoise van peertjes, een lekker stoofpotje met de malste vakenswangetjes en blokjes peer, ondertussen een echte klassieker ! Op de foto hebben we deze creatief gepresenteerd met boekweit koekjes met winterwortel en salie. (boekweitkoekjes op basis van Maïski voorgekookte boekweit in vaccuüm zakken van 3 kg).
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers