Boekweit Vlokken Biologisch

Boekweit Vlokken Biologisch
Web icon

Omschrijving

"Oorsprong van de Boekweit Boekweit vlokken zijn afkomstig van de boekweit (Fagopyrum esculentum), een plant die in landen over de hele wereld bloeit. Boekweit heeft wit tot roze bloemen. Boekweit kan gebruikt worden als ontbijt, is geschikt voor het bakken van koekjes, bevat veel koolhydraten en is ligt verteerbaar. Er wordt gedacht dat boekweit zijn oorsprong kent uit China en daar voor het eerst werd geteeld rond 1000 v.Chr. In de 15e eeuw maakte Europa ook kennis met boekweit. Voor meer informatie over dit product verwijzen wij u graag naar de volgende pagina: Artikel Boekweit Verwerking van Boekweit Vlokken De gepelde zaden van de boekweit plant worden eerst goed gewassen en op schotels gelegd. Vervolgens ontkiemen de zaden onder gecontroleerde temperatuur en vochtigheid voor 24 tot 48 uur, of totdat de kiem volledig ontwikkeld is. Deze ontwikkelde kiemen worden verpl…"

  • Biologische voeding
  • Bonen en Granen

Domain icon Groothandelaar

48455 Bad Bentheim - Duitsland

Contacteren