EUROQUIP

België

Warehouse icon Groothandelaar

EUROQUIP
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

België

Uw industriële processen staan bij Euroquip altijd voorop. Door onze technische dienstverlening zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsactiviteiten optimaal verlopen, met zo min mogelijk risico op stilstand. Zo wordt uw bedrijfszekerheid gegarandeerd. Euroquip is officieel hoofdimporteur voor SKF-Lincoln, Gespasa, FreshFilter, Ecodora en VEI in de Benelux. Met ons uitgebreide pakket bieden wij voor elk smeer-, weeg-, pomp-, filter-, stroom- en handwerktuig probleem dé oplossing! Waarom Euroquip? Industriële processen vragen om continuïteit. Stilstand kost tijd en geld. Betrouwbare technische dienstverlening is dan ook onmisbaar om uw bedrijfsprocessen gesmeerd te laten verlopen. Met Euroquip haalt u meer dan een eeuw kennis en ervaring in huis. Euroquip is gespecialiseerd in: - smeersystemen - weegsystemen - pompsystemen - filtersystemen - generatoren - hand tools Euroquip levert, installeert, herstelt én onderhoudt. Uw totaaloplossing voor technische dienstverlening.

Een offerte aanvragen

België

Met de internationaal gerenommeerde weegsystemen van de Italiaanse producent VEI bent u er altijd zeker van dat het correcte gewicht op een vrachtwagen geladen wordt.

Een offerte aanvragen

België

Waarborg de veiligheid van u en uw personeel met de Euroquip Freshfilter. Met dit betrouwbare overdrukfiltersysteem is schone en gezonde cabinelucht verzekerd.

Een offerte aanvragen

België

Euroquip is exclusief distributeur voor Gespasa binnen de Benelux. Deze Spaanse fabrikant biedt een uitermate brede collectie aan pompen en pompinstallaties. Van dieselpompen tot pompen voor benzine, Ad-Blue, olie en volledige installaties van garages

Een offerte aanvragen

Euroquip is een technisch dienstverlenend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren, installeren, onderhouden en herstellen van smeersystemen en -producten, weegsystemen, reinigingssystemen, handgereedschap, pompen (pneumatische, elektrische, hydraulische, ...) voor vet, olie, diesel en benzine, overdruksystemen en generatoren met als doelstelling de industriële bedrijvigheid van de klanten te optimaliseren en de bedrijfszekerheid te garanderen. Daartoe engageert Euroquip zich 24 uur op 24, 7dagen op 7 een optimale service te leveren en te werken met de best beschikbare technologieën (BBT) en materialen. Euroquip is officieel hoofdverdeler van LINCOLN (smeersystemen), VEI (weegsystemen), GESPASA (brandstofpompen) en FRESHFILTER (overdrukcabines) en tevens agent voor EUROPOWER.

Domain icon Groothandelaar

EUROQUIP

Industriestraat 16

3930 Hamont-Achel - België

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1990
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor
  • Hoofdactiviteit
    Groothandelaar

Activiteiten van

  • Generatoraggregaten
  • weegsystemen
  • pompen voor brandstoffen
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis