IKWORDGROEN

Maastricht een stad met een rijke historie en een duurzame toekomstZonnepanelen in Maastricht ze komen op steeds meer woningen en bedrijfspanden voor, het is een van de weinige investeringen welke zich terugverdient. Als u interesse heeft in zonnepanelen dan kan IkWordGroen u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk om naar u als klant te luisteren en samen met u te komen tot best mogelijke oplossing. Een breed portfolio aan producten maakt het mogelijk voor ieder dak een perfecte oplossing te vinden. Wij werken over het algemeen samen met Duitse en Oostenrijke fabrikanten van zonnepanelen en omvormers. Het bieden van degelijke garanties maakt dan ook onderdeel uit van onze filosofie om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen.Zonnepanelen kopen in Maastricht kan zonder investering voorafU kunt momenteel via de provincie uw zonnepanelen financieren voor een laag bedrag per maand. Afhankelijk van het investeringsbedrag bedraagt de looptijd 10 of 15 jaar en betaalt u met de opbrengsten van de zonnepanelen de financiering af. In veel gevallen is het zelfs zo dat de kosten per maand van de financiering lager uitvallen als de verdienste, u begint dus op dag 1 met besparen.Hoeveel kan ik besparen met zonnepanelen in Maastricht? De besparing is voor iedereen anders, deze is afhankelijk van het verbruik, de stroomprijs en het aantal zonnepanelen. Een gemiddeld gezin verbruikt ca. 3500kWh op jaarbasis, wanneer deze energie wordt opgewekt met zonnepanelen.

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Zonne-energie - installaties
 • advies zonne-energie
 • zonne-energie
 • zonne-installaties

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 11 – 50
  bezetting

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Dienstverlener

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
104 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
IKWORDGROEN

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog IKWORDGROEN,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK