MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

Nederland

Factory icon Fabrikant/ Producent

MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

De Maxima vaatwasmachine VN-500 Ultra 230V is een professionele vaatwasser. Dit keukenapparaat is zoals de naam u al een beetje doet vermoeden een professionele afwasmachine. Deze vaatwasser heeft een een sterke pomp. Daarnaast is deze Maxima vaatwasmachine gemaakt van RVS en voorzien van speciale ABS wasarmen. Zo blijft uw keukenapparaat in ieder geval voor langere tijd goed werken en in perfecte staat. Handig om te weten: deze vaatwasser bevat een glansspoelpomp, een zeeppomp en een afvoerpomp. Echt een zeer complete machine! Hij staat op vier verstelbare poten en daarnaast kunt u deze afwasmachine niet alleen gebruiken voor borden, maar ook voor bestek, koppen, schotels, gereedschap, pannen en glazen. De vaatwasser weegt 75 kilogram en heeft een hoogte van 820 millimeter, een breedte van 600 millimeter en een diepte van 650 millimeter.

Een offerte aanvragen

Nederland

De Maxima vaatwasmachine VN-500 Ultra 400V is een professionele vaatwasser. Dit keukenapparaat is zoals de naam u al een beetje doet vermoeden een professionele afwasmachine. Deze vaatwasser heeft een een sterke pomp. Daarnaast is deze Maxima vaatwasmachine gemaakt van RVS en voorzien van speciale ABS wasarmen. Zo blijft uw keukenapparaat in ieder geval voor langere tijd goed werken en in perfecte staat. Handig om te weten: deze vaatwasser bevat een glansspoelpomp, een zeeppomp en een afvoerpomp. Echt een zeer complete machine! Hij staat op vier verstelbare poten en daarnaast kunt u deze afwasmachine niet alleen gebruiken voor borden, maar ook voor bestek, koppen, schotels, gereedschap, pannen en glazen. De vaatwasser weegt 75 kilogram en heeft een hoogte van 820 millimeter, een breedte van 600 millimeter en een diepte van 650 millimeter.

Een offerte aanvragen

Nederland

De Maxima Horeca Doorschuif Vaatwasser VN-2000 Ultra 400V is een duurzame, professionele doorschuifvaatwasser. Deze Maxima doorschuiver is gemaakt van RVS en voorzien van speciale ABS wasarmen. Zo blijft uw keukenapparaat in ieder geval voor langere tijd goed werken en in perfecte staat. Handig om te weten: deze vaatwasser bevat een glansspoelpomp en een zeeppomp Echt een apparaat met hoge wascapaciteit! Dit toestel op vier verstelbare poten kunt u gebruiken voor borden, bestek, koppen, schotels, gereedschap, pannen en glazen. De vaatwasser weegt wel 100 kilogram en heeft open een hoogte van 1860 millimeter, een breedte van 700 millimeter en een diepte van 790 millimeter.

Een offerte aanvragen

Nederland

De Maxima Planeetmenger MPM 20 is een krachtige planeetmenger met een stevige RVS mengketel van 20 liter. U kunt deze planeetmenger instellen op drie verschillende snelheden: 105, 180 en 408 RPM. De sterke machine heeft een hoge topsnelheid, maar is wel gemakkelijk te reinigen. Deze Maxima planeetmenger MPM 20 bevat een sterke gietijzeren behuizing met krasvaste coating. Dat is ideaal, want zo kunt u uw keukenapparatuur zo lang mogelijk mooi houden. Productiecapaciteit: Pizzadeeg max. 10.00 kg deeg (5.00 kg bloem) Brooddeeg max. 8.00 kg deeg (4.00 kg volkorenbloem) Kenmerken: 3 snelheden: 105 - 180 - 408 RPM Ketellift met hendel en veiligheidsschakelaar RVS beschermtralie boven de kom Veiligheidsschakelaar in beschermtralie Netto gewicht: 76 kg Afmetingen: H790 x B440 x D520 mm 230V/50Hz/1Phase 750 Watt

Een offerte aanvragen

Maxima Holland is een importeur en leverancier voor keukenapparatuur. Ons bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring binnen de grootkeuken- en horecabranche. Deze ervaring ziet u als leverancier en gebruiker terug in ons assortiment en onze service. U treft bij ons alleen kwaliteitsproducten aan. Kwaliteit en Service staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze apparatuur voldoet aan de strengste branche-eisen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en hygiëne. Wij leveren ook verscheidene gerenommeerde merken , maar vooral onze eigen productlijn: Maxima®. Deze lijn staat bekend om de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

Documenten

Domain icon Fabrikant/ Producent

MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

Nijverheidsweg 19F

3641 RP Mijdrecht - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    11 – 50

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1975
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Filiaal
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Regionaal
  • Check Circle Outline icon Nationaal
  • Check Circle Outline icon Europees
  • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Activiteiten van

  • Bakkerij - Machines en materiaal
  • Horeca - machines en materialen
  • Restaurants - machines en materialen
  • machines voor de horeca
  • Professionele keukens
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis