• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • frans vlees

Resultaten voor

Frans vlees - Import export

  1. ORIENT'HAL MARKET

    Frankrijk

    Het bedrijf ORIENT'HAL MARKET, is een Distributeur, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren halal-gecertificeerd, frans vlees, en Controle en sertificatie. Het is gevestigd in Sainte-Luce-Sur-Loire, Frankrijk.

  2. ESPORTSBETTING

    Frankrijk

    Het bedrijf ESPORTSBETTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rivierkreeft. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor verbindingen met data- en videobronnen, bolhoed, aankoop van munststukken, en frans vlees. Het is gevestigd in 101100, Frankrijk.

  3. FCV S.A.S

    Frankrijk

    Het bedrijf FCV S.A.S, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren export diepvriesproducten, kip, kalkoenen, en frans vlees. Het is gevestigd in Saint-Berthevin, Frankrijk.

  4. TASLIM DISTRIBUTION NÉGOCE

    Frankrijk

    Het bedrijf TASLIM DISTRIBUTION NÉGOCE, is een Distributeur, en actief in de sector Vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren halal vleeswaren, en frans vlees.

  5. VENAISON DE LA TENSCH

    Frankrijk

    Het bedrijf VENAISON DE LA TENSCH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren varkensvleeswaren, en frans vlees. Het is gevestigd in Francaltroff, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Drie vrienden met een passie voor gastronomie en grote natuurliefhebbers, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Het is hun ambitie om Frans wildvlees en vlees van zwarte varkens Bigorre AOP goed tot hun recht te laten komen door gebruik te maken van korte afzetkanalen. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten verwerkt in heerlijke en innovatieve recepten, en zetten zich in om voedselverspilling in het kader van jachtactiviteiten tegen te gaan. Ze willen de buitengewone streekproducten uit de Centrale Pyreneeën toegankelijk maken voor zoveel mogelijk personen en hun tegelijk een unieke culinaire ervaring bieden. Onze ambachtelijke varkensslager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en verdiende verschillende onderscheidingen op het gebied van fijne vleeswaren. Hij gebruikt grondstoffen uit de streek om producten van topkwaliteit te vervaardigen.

  2. CHHAN

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sek Chhan is in Cambodja geboren waar zijn familie in Battambang woonde, een stadje op zo'n 150 kilometer van de grens met Thailand. Ze waren landbouwers en verdienden hun brood met hun rijstvelden. Toen de familie Chhan naar Frankrijk trok was het een echte culturele schok voor hen want het was de eerste keer dat ze Azië verlieten. Om mee te helpen in het levensonderhoud van het gezin te voorzien is mevrouw Chhan begonnen met het bereiden van loempia's en samosa's voor verenigingen. Ook al was de Aziatische keuken einde jaren tachtig nog niet erg bekend en gewaardeerd in Sainte-Sigolène, een klein stadje in Haute-Loire, toch ging ze door met het ontwikkelen van haar culinaire talenten. Ondertussen studeerde de jonge Sek zonder evenwel de culinaire en commerciële ervaring die hij bij zijn moeder verworven had, te vergeten. Zo heeft hij de familierecepten gebruikt om in de Loire en met de steun van Noémie een winkeltje te openen dat hij "Les nems de mon enfance" genoemd heeft. Binnen een paar weken zal de installatie van "Les nems de mon enfance" in nieuwe lokalen het mogelijk maken om de productie van de zo gewaardeerde loempia's en samosa's voort te zetten. Ook zal dat de ontwikkeling van de ambachtelijke productie van nieuwe Aziatische schotels in korte ketens, op basis van lokale producten en volgens de knowhow van de familie mogelijk worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  3. BRESSUIRE VIANDES

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    De firma BRESSUIRE EXPORT is een slachthuis voor runderen en is gevestigd in Bressuire in Frankrijk. Wij zijn leverancier van rundvlees en met name van vers vlees van jonge runderen. Tevens verkopen wij runderkarkassen en slachtafval. Onze productie van vers en wel of niet uitgebeend vlees is bestemd voor alle Europese en Noord-Afrikaanse landen. Wij commercialiseren vleesrassen: Charolais, Blonde d'Aquitaine, Limousin, Parthenais, enz.

  4. DOMAINE BASSE-VILLE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Het bedrijf DOMAINE BASSE-VILLE, is een Multi-Category, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren exporteur van wijn, regionale wijn, franse wijn, witte wijnen, rode wijnen, Franse rode wijn, rosé wijn, Chardonnay, en wijn voor bij vis. Het is gevestigd in La Chapelle Heulin, Frankrijk.

  5. GROUPE RIVIERE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met haar sterke lokale wortels in het zuiden van Frankrijk ontwerpt en produceert de Rivière Groep al drie generaties lang innovatieve, gastronomische kant-en-klaarmaaltijden op basis van traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Via zijn merken toont de Rivière Groep zijn gehechtheid aan de kwaliteit van zijn producten en zijn inzet voor een MVO-aanpak. Maison Rivière benadrukt de traditionele Franse recepten van Zuid-Westerse vleesgerechten. Les Mets de Provence brengt de zon op het bord met culinaire hulpmiddelen, specerijen, aperitiefpasta's en gerechten en groenten bereid met Provençaalse noten. Aroma One is de specialist in kruiden- en specerijenpurees in tubes, voor praktisch en lekker koken. Solvia neemt uw smaakpapillen en uw 5 zintuigen mee naar het buitenland met biologische specerijen, sauzen en gekookte groenten. Onze inzet voor kwaliteitsproducten: - Productie in Frankrijk - Vlees en groenten uit Frankrijk - Clean label en uitgebalanceerde recepten - KMO+ certificering van onze productielocaties (MVO) - Hoogwaardige productiemiddelen en accreditatie volgens internationale normen (IFS, BRC, biologisch)

  1. VARLET MACHINES

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Varlet Machines, een Frans bedrijf gevestigd te Boulogne-sur-Mer, is gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage en de verkoop van machines voor de verwerking van vis, vlees en gevogelte. Al onze machines zijn ontworpen met degelijke materialen en worden in Frankrijk vervaardigd in onze eigen werkplaatsen. Onze technici verplaatsen zich om uw machines ter plaatse te leveren en te installeren. Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring en ontwerpen innoverende machines door alle componenten en materialen met zorg te selecteren om aan de specifieke behoeften van de belangrijkste bedrijven binnen de voedingsmiddelenindustrie te voldoen: -Winkeliers, -Vakwerkers, -Industriëlen. Onze teams produceren elk jaar meer dan 200 machines op onze site, waarvan meer dan 50% voor de export bestemd zijn. De onderneming is aanwezig in meer dan 30 landen over de hele wereld en kan bogen op een uitgebreid netwerk van partners, verdelers en betrouwbare tussenpersonen. Varlet heeft zich ontwikkeld om zich overal ter wereld ten dienste van de klanten te stellen. Varlet is de grootste Franse fabrikant van machines voor de bereiding en de verwerking van vis, vlees en gevogelte.

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, een producent van ambachtelijke vleeswaren in Aveyron, herstelt een Frans gastronomisch icoon in zijn oude glorie: de worst! Het wordt op de ouderwetse manier gemaakt met slechts 3 ingrediënten: vlees geselecteerd van boerderijen in Aveyron, Guérande zout, IGP Kampot peper. Geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen, geen nitrieten! Slechts 3 ingrediënten, net als vroeger.Coppa, lonzo, gezouten ham, gezouten Aubrac rundvlees, chorizo, guanciale, droge worst en salami vormen ons assortiment nitrietvrije vleeswaren, geproduceerd in onze werkplaats in Laissac in Aveyron. COTE2BOEUF is ook de uitvinder van Popines: dun gesneden vleeswaren in een 100% recyclebare, retourbare glazen pot. Eenmaal vacuüm verpakt is Popine 3 maanden houdbaar op kamertemperatuur. Verkrijgbaar in 3 formaten (Popine, Marmite, Chaudron), begeleidt het uw raclettes in de winter en charcuterieschotels in de zomer.

  1. MCÖ PRODUCTION

    Frankrijk

    MCÖ Productions, French Startup, is een gespecialiseerde producent van plantaardige eiwitten gemaakt van Franse biologische sojabonen met totale controle over de productieketen. MCÖ was de winnaar van de AgreenStartup 2018 voor zijn gepatenteerde proces UNIEK in de wereld, waardoor een vermindering van meer dan 80% van de isoflavonen (fyto-oestrogenen-endocriene verstoorders) die aanvankelijk in getextureerde soja-eiwitten aanwezig waren, mogelijk is. Vandaag is MCÖ Production de ENIGE producent van NOPHYTO soja plantaardige eiwitten met: 1/ De beste smaak in zijn categorie (gevalideerd door Franse sterrenchefs).2/ Een opmerkelijke textuur die dicht bij vlees ligt.3/ Minder dan 10 natuurlijke en functionele ingrediënten.4/ Zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen.Onze producten: 1/ Hele hamburgersteaks of bulk.2/ Balletjes. 3/ Merguez worstjes, West-Indisch, met kruiden, naturel.4/ Natuurlijk droog soja-eiwit.5/ Geëgreneerde soja met rundvleessmaak, gevogeltesmaak, schaaldierensmaak, merguez-smaak, chorizo-smaak. ​​Kant-en-klaar (P.A.I).

  2. FRANS VERMEE GMBH

    Duitsland

    Het bedrijf FRANS VERMEE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Remagen, Duitsland.