• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • import of clothing

Resultaten voor

Import of clothing - Import export

  1. SHADI TRADING

    België

    Verified by europages badge

    Shadi Trading: wij zijn gespecialiseerd in het sorteren en exporteren van tweedehandse kleding, schoenen, poetslappen, antieke en vintage pakken, kostuums, die wij sinds 1998 wereldwijd aan groothandelaars en importeurs van tweedehandse kleding verkopen. Onze goederen worden geëxporteerd naar Afrika, Egypte, Jordanië, Polen, Roemenië, Rusland, Oekraïne, Azië en het Midden-Oosten. Wij zijn groot- en detailhandelaar en wij staan tot uw beschikking met een magazijn van 2000 m².

  2. ISTANBUL FACTORY

    Turkije

    Verified by europages badge

    Wij zijn sinds 2001 actief in de mode-industrie met onze modetextielverkooponderneming in Saarland, Duitsland. Als Istanboelse fabriek hebben wij ons sinds 2005 gespecialiseerd in de productie van textiel, met name geweven en gebreide artikelen, vooral heren- en damesmode (heren- en dameskleding), in Istanboel, Turkije. Wij leveren aan klanten in de hele wereld; de hoofdgebieden zijn in de Europese Unie. Wij hebben een zeer uitgebreid portfolio van producten met onder meer: -Modekleding voor zowel dames als heren, -Sweatshirts met capuchon, -Cargobroeken, -Joggingbroeken, -Truien, -Tassen en nylonkousen -Jasjes, -T-shirts en veel meer, zoals is te zien op onze website! Als Duits-Turks modebedrijf met Duitse werkprincipes beogen wij de productie 100% kwaliteit en kostenefficiënte producten. Dankzij onze jarenlange ervaring in de mode-industrie, zijn wij zeer flexibel in de productie. Onze Duitse kwaliteitsbewustheid waarborgt kleding en een productie van zeer hoge kwaliteit. Ons professioneel team zorgt voor snelle leveringen aan iedere klant. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  3. SC AKITEX NET SRL

    Roemenië

    Verified by europages badge

    Akitex Net is een Roemeense fabrikant gespecialiseerd in de productie van veiligheidskleding, medische uniformen en producten voor in de horeca. Akitex Net kan bogen op een gedegen ervaring binnen de sector en onderscheidt zich door het bieden van hoogwaardige oplossingen op maat voor diverse industrietakken. Akitex Nex heeft een rijke geschiedenis binnen de kledingproductie en werkte eerder al samen met vermaarde merken zoals Moncler, Naf Naf, en Asos, wat getuigt van de bekwaamheid en de professionele aanpak van het bedrijf. Deze samenwerkingen weerspiegelen de capaciteit van Akitex Net om aan strenge eisen van topklanten binnen de mode, veiligheidskleding en de mode-industrie te voldoen. Het bedrijf blinkt uit in de productie van diverse productassortimenten zoals veiligheidskleding, medische uniformen, beschermende overalls en modieuze kleding. Met een toegewijd team van specialisten en ultramoderne productietechnologieën, kan Akitex Net producten op maat ontwerpen die voldoen aan specifieke eisen van klanten.

  4. A&E CLOTHING POLAND

    Polen

    Verified by europages badge
  5. EFFA TEXTILE

    Turkije

    Verified by europages badge

    Het bedrijf EFFA TEXTILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Truien, Confectiekleding, T-shirts, Tassen, sportkleding, Truien, Confectiekleding, T-shirts, en broeken. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. MANUFACTURE OF CLOTHING AND FASHION PRODUCTS / IMPORT AND EXPORT

    Finland

    Het bedrijf MANUFACTURE OF CLOTHING AND FASHION PRODUCTS / IMPORT AND EXPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - textiel en kleding. Het is gevestigd in Tampere, Finland.

  2. STOCKLOTS HOLLAND

    Nederland

    Unsorted ( orginal ) Clothing availeble! ! ! Een import export onderneming in restpartijen, overstock en andere grote mogelijke partijen. wij kopen en verkopen containers kleding en schoenen. Echter houden we ons ook het liefst bezig met merk kleding en merk sportschoenen. Ook staan wij bekend om ons originaliteit. Het product wordt met geleverd zoals besproken, en gekocht zoals overlegd. Zelf zijn wij gevestigd in Nederland, maar zijn actief in meer dan 15 landen wereldwijd. Ons vernieuwde website zal de lucht in gaan tegen half mei. voor informatie over ons product, of het delen van informatie van uw product zullen wij altijd telefonisch of per email open staan. ook bent u welkom op ons opslag locatie van onze goederen. Team StockLots H

  3. MONEY FOR CLOTHING

    Verenigd Koninkrijk

  4. CLOTHING CONCERN

    Bangladesh

    Het bedrijf CLOTHING CONCERN, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is gevestigd in Dhaka, Bangladesh.

  5. SIIC CLOTHING LTD

    Verenigd Koninkrijk

    Het bedrijf SIIC CLOTHING LTD, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenen, en Schoenen. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

  1. RETRO CLOTHING LTD

    Verenigd Koninkrijk

    Het bedrijf RETRO CLOTHING LTD, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenen, en Schoenen. Het is gevestigd in Borehamwood, Verenigd Koninkrijk.

  2. LEISURE CLOTHING LTD

    Malta

  1. SHIVA CLOTHING

    Zuid-Afrika

    Het bedrijf SHIVA CLOTHING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babykleding, Kleding - kinderen en baby's, onderkleding jongens, Babykleding, en Kleding - kinderen en baby's. Het is gevestigd in Port Shepstone, Zuid-Afrika.

  2. PAUSE CLOTHING

    Verenigd Koninkrijk

    Het bedrijf PAUSE CLOTHING, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenen, en Schoenen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

  3. GK CLOTHING

    Verenigd Koninkrijk

  4. QUALITY CLOTHING

    Verenigd Koninkrijk

    Het bedrijf QUALITY CLOTHING, is een Distributeur, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren tweedehandse kleding, en export afgedragen kleding. Het is gevestigd in Oldham, Verenigd Koninkrijk.

  5. BS CLOTHING LTD

    Verenigd Koninkrijk

    Het bedrijf BS CLOTHING LTD, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenen, en Schoenen. Het is gevestigd in Wembley, Verenigd Koninkrijk.

  6. BUFF CLOTHING LTD

    Verenigd Koninkrijk

    Het bedrijf BUFF CLOTHING LTD, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenen, Leerwarenindustrie - fournituren en accessoires, Schoenen, en Leerwarenindustrie - fournituren en accessoires. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

  7. JAMP CLOTHING

    Spanje

    Het bedrijf JAMP CLOTHING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - import-export. Het is gevestigd in Vigo, Spanje.

  8. MERC CLOTHING LTD

    Verenigd Koninkrijk

  1. GOSSIP CLOTHING

    Verenigd Koninkrijk

    Het bedrijf GOSSIP CLOTHING, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenen, en Schoenen. Het is gevestigd in Potters Bar, Verenigd Koninkrijk.

  2. EDGE CLOTHING LTD

    Verenigd Koninkrijk

    Het bedrijf EDGE CLOTHING LTD, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenen, en Schoenen. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

  3. INSIA CLOTHING LTD

    Pakistaan

    Het bedrijf INSIA CLOTHING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren haute couture sweaters, en damesconfectiekleding. Het is gevestigd in Town Ship Lahore, Pakistaan.

  4. VINTAGE CLOTHING

    Italië

    Het bedrijf VINTAGE CLOTHING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren tweedehandse kleding. Het is gevestigd in Ercolano, Italië.

  5. STYLES CLOTHING

    Verenigd Koninkrijk

  6. ORN CLOTHING CO

    Verenigd Koninkrijk

    Het bedrijf ORN CLOTHING CO, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenen, en Schoenen. Het is gevestigd in Banbury, Verenigd Koninkrijk.

  7. ESSENTIAL CLOTHING

    Verenigd Koninkrijk

    Het bedrijf ESSENTIAL CLOTHING, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenen, en Schoenen. Het is gevestigd in Ilkeston, Verenigd Koninkrijk.

  8. YOUSEC CLOTHING

    Turkije

    Het bedrijf YOUSEC CLOTHING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

  9. EMILY CLOTHING

    Verenigd Koninkrijk

    Het bedrijf EMILY CLOTHING, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenen, en Schoenen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

  10. GUIDE CLOTHING LTD

    Verenigd Koninkrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis