BEWUZTER

Over BewuzterBewuzter is het onafhankelijk asbest adviesbureau van Noord Nederland! Bewuzter beschikt over uitgebreide kennis van asbest wet­ en regelgeving en hoe deze praktisch toe te passen binnen complexe renovatie­ en sloopvraagstukken.Daarnaast kunnen wij grote en kleine organisaties en bedrijven adviseren over (implementatie van) beleid en begeleiden naar een bewustere omgang met asbest in alle lagen van de organisatie. Door volledig onafhankelijk te opereren van zowel asbestinventarisatie bureau’s als asbestsaneerders en asbestlaboratoria zijn wij in staat om klanten op juiste wijze te adviseren en begeleiden over uw asbestvraagstuk.Visie en MissieDakpannenSinds oktober 2015 is Bewuzter opgericht: het onafhankelijke adviesbureau voor Asbest­ en Milieuadvies! Als onafhankelijk adviesbureau ondersteunen wij woningcorporaties, zorginstellingen en andere gebouwbeheerders alsmede bouw­ en installatiebedrijven met het opzetten en uitdragen van asbestbeleid en het begeleiden van asbestprojecten (van inkoop tot oplevering). Onze visie daarbij is alle betrokken in de organisatie actief te betrekken bij het proces om zo bij eenieder een groter asbestbewustzijn te creëren. Asbest moet niet alleen een zaak zijn voor de KAM­coördinator en externe specialistische bedrijven. Zowel uitvoerend personeel als projectleiders zijn er bij gebaat bewuster om te gaan met asbest binnen hun werkzaamheden.

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Adviesbureaus engineering, industrieel
 • abestinventarisatie
 • asbestonderzoek
 • asbest advies

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 1 – 10
  bezetting

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Dienstverlener

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
104 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
BEWUZTER

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog BEWUZTER,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK