BYTE COMPUTER HAARLEM

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

BYTE COMPUTER HAARLEM
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Byte computer Haarlem helpt je bij de meest uiteenlopende computerproblemen. Of je nu last hebt van een vervelend computer virus, les wil in het correct bedienen van je smartphone of tablet, een laptop wil laten nakijken of een draadloos netwerk wil aanleggen in huis? Bij ons ben je aan het juiste adres voor alles wat met computers en de daarbij behorende technologie te maken heeft. Niets is ons vreemd of uniek als het om computers gaat.

Een offerte aanvragen

Nederland

Een computer heeft regelmatig onderhoud nodig, en dat geldt niet alleen voor bedrijfscomputers. Thuis werk je ook regelmatig op de computer; denk aan Internetbankieren, e-mailen, surfen, downloaden etc. Met regelmatig en vakkundig computeronderhoud blijft je computer stabiel, snel en veilig. Byte computer Haarlem zorgt ervoor dat jouw computer perfect onderhouden blijft, zodat de kans dat er iets misgaat zoveel mogelijk word uitgesloten. Dit computeronderhoud werkt dus ook preventief!

Een offerte aanvragen

Nederland

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een computer die tergend langzaam opstart, spam of storende reclame pop-ups tijdens het internetten. Komt dit je bekend voor? Dit kan betekenen dat je computer is geïnfecteerd met een virus of malware. De computer wordt heel traag, internet werkt niet meer prettig of je bestanden raken corrupt. Ook zijn er virussen in omloop die proberen wachtwoorden te stelen of je bestanden te versleutelen. Wanneer je gebruikt maakt van het internet moet je jezelf ervan verzekeren dat je PC virusvrij is, en de beveiliging up-to-date.

Een offerte aanvragen

Nederland

Nieuwe desktop, laptop of tablet gekocht? Wij maken jouw nieuwe apparaat gebruiksklaar zodat je sneller en eenvoudiger plezier van jouw aankoop hebt. Afhankelijk van je wensen helpen we bijvoorbeeld bij de installatie, stellen we randapparatuur in, geven we uitleg of een korte demonstratie van het apparaat. Handig als je zo snel mogelijk gebruik wil maken van jouw aankoop! Wij bieden ook de mogelijkheid om de data over te zetten van de oude naar de nieuwe computer, daarnaast zijn wij ook kundig in het instellen van de e-mail en als het nodig is zetten wij jouw oude mails over. Je kan dan jouw nieuwe apparaat dus weer gebruiken alsof er niets gebeurt is.

Een offerte aanvragen

Computerhulp in Haarlem en omgeving Wij helpen je met het opschonen van je computer, een defecte laptop, een crashende computer, of elk ander computerprobleem. Als servicegericht bedrijf vinden we het belangrijk om jou als klant zo goed mogelijk te helpen. Daarom staan service en klantvriendelijkheid bij ons voorop. Het is erg vervelend als je aan de slag wil gaan, maar je computer loopt vast of geeft een virusmelding. Met onze jarenlange expertise op het gebied van computer reparatie, computerhulp en computer onderhoud lossen wij het probleem zo snel mogelijk voor je op. Wij begrijpen als geen ander dat je jouw computer niet lang kan missen, daarom werken wij snel. Al jouw ICT zaken onder 1 dak Één aanspreekpunt voor al je computerproblemen, of het nu om een vervelend virus, een trage computer of een complex computerprobleem gaat, wij weten wel raad. Onze vaste klanten kennen onze diensten al, wij hopen ook jou binnenkort te mogen zien als één van onze klanten.

Domain icon Dienstverlener

BYTE COMPUTER HAARLEM

Braillelaan 95

2037 XB Haarlem - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Dienstverlener

Activiteiten van

  • Computeronderhoud - middelgrote en grote systemen
  • Computer onderhoud
  • Computer reparatie
  • Computerhulp Haarlem
  • Computerservice Haarlem
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis