CABRIOMASTER

Cabrio Master V.O.F. is opgericht door Gerrit-Jan en Roy Gerrits. Onze passie voor bijzondere cabrio's, youngtimers en oldtimers (al meer dan 30 jaar) is onze grootste drijfveer geweest om onze hobby professioneel aan te pakken. Wilt u een cabrio kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Cabrio Master V.O.F. verkoopt bijzondere Cabrio's, Youngtimers en Oldtimers die optisch en technisch in een zeer goede staat bevinden. We kunnen bij de auto's (indien ze onder de onder de voorwaarden van Autotrust vallen ) een garantie aanbieden van Autotrust waarbij 6, 12 of 24 maanden garantie mogelijk is. Ook kan de auto door de onafhankelijke instantie Dekra worden gekeurd. Wij richten ons op bijzondere goed onderhouden (optisch en technisch goed) en waarbij de onderhoudshistorie is na te gaan. De volgende cabrio's kopen (of zoeken wij voor onze opdrachtgevers) wij regelmatig in: Porsche Boxster 3.2 S, Porsche 911, Maxda MX-5, Audi TT, Volkswagen EOS, Volkswagen Beetle, Fiat 500C, BMW Z3, BMW Z4 en Mercedes SLK. Ook hebben we regelmatig Youngtimers en Oldtimers in onze bedrijfsvoorraad. We bieden uitsluitend optisch en technisch goede auto's aan Op onze website kunt u verder lezen hoe onze passie is ontstaan maar ook hoe wij als ondernemer willen ondernemen. Klantbeleving is voor ons heel belangrijk en vertrouwen. Ook kunt u ons aanbod op deze website bekijken met daarbij een uitvoerige beschrijving van de auto.

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Auto's
 • Cabrio kopen
 • Cabriolet kopen
 • Youngtimer kopen

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 1 – 10
  bezetting

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Detailhandelaar

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe

EUROPAGES raadt u ook het volgende aan

104 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
CABRIOMASTER

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog CABRIOMASTER,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK