De productie van Cacio di Pienza is gebaseerd op eeuwenoude tradities die van generatie op generatie worden doorgegeven. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Contignano en hebben hun traditionele verwerkingsmethodes behouden: de bevoorrading van melk, met karakteristieke aroma's die afkomstig zijn van kruiden uit de weides van de Orcia vallei, geraffineerde rijpingstechnieken en een nauwlettende controle van de kwaliteit van de kazen.

Website van het bedrijf

  • Hoofdsite
  • Hoofdsite
  • Hoofdsite
  • Hoofdsite
  • Hoofdsite

Aanvullende informatie

Belangrijke cijfers

  • 11 – 50
    Bezetting

Organisatie

  • Bedrijfsvorm Bedrijfsvorm Hoofdkantoor, Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit Hoofdactiviteit Dienstverlener

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal
gedekte zone
niet-gedekte zone

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Soort activiteit

Afbeeldingen die door dit bedrijf worden weergegeven

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

  • Kaas
  • verse kazen (wrongel)
  • pecorino de pienza
  • pecorino sarde
S67717790 1660 p v