De productie van Cacio di Pienza is gebaseerd op eeuwenoude tradities die van generatie op generatie worden doorgegeven. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Contignano en hebben hun traditionele verwerkingsmethodes behouden: de bevoorrading van melk, met karakteristieke aroma's die afkomstig zijn van kruiden uit de weides van de Orcia vallei, geraffineerde rijpingstechnieken en een nauwlettende controle van de kwaliteit van de kazen.

Website van het bedrijf
  • Hoofdsite
  • Hoofdsite
  • Hoofdsite
  • Hoofdsite
  • Hoofdsite

Overzicht van de productcatalogus

Er bestaat geen catalogus in deze versie. U kunt toch de catalogi van dit bedrijf in de volgende versies vinden:

  • Bekijk de catalogus Catalogus in het ITALIAANS

Aanvullende informatie

Belangrijke cijfers
  • 11 – 50
    Bezetting
Organisatie
  • Bedrijfsvorm Bedrijfsvorm Hoofdkantoor, Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit Hoofdactiviteit Dienstverlener
Markten en uitwisselingszones
Verzorgingsgebieden
Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal
gedekte zone
niet-gedekte zone

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Commerciële informatie
Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Soort activiteit

Afbeeldingen die door dit bedrijf worden weergegeven
Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen
  • Kaas
  • verse kazen (wrongel)
  • pecorino de pienza
  • pecorino sarde
S63573740 1660 p v