CASTELIJNS & SWAANS

Ruim een kwart eeuw kwaliteit Pieter Castelijns legde in 1984 met de oprichting van Accountantskantoor Castelijns de basis voor het huidige Castelijns & Swaans. De huidige directie van Castelijns & Swaans bestaat uit Peter Swaans, Ludwig van Moll, Jan Borgmans en Louis Maas. Kwaliteit kun je meten Kwaliteit is een rode draad die dwars door de organisatie van Castelijns & Swaans loopt. Niet omdat het moet, maar omdat het past bij onze filosofie en cultuur. Naast de periodieke preventie toetsingen blijft Castelijns & Swaans zich voortdurend ontwikkelen om te voldoen aan de geldende kwaliteitseisen. Periodieke Preventieve Toetsing (PPT) Om het vertrouwen in de kwaliteit van accountants te garanderen heeft brancheorganisatie NBA een Raad van Toezicht ingesteld. Die controleert of accountants hun werkzaamheden uitvoeren volgens de beroepseisen. Deze raad toetst ook het stelsel van kwaliteitsbeheersing op de accountantskantoren. Een voldoende uitslag van deze toets is vergelijkbaar met een ISO-certificering. Castelijns & Swaans voldoet aan deze norm. Wet Toezicht Accountantsorganisaties (WTA) Accountantsorganisaties die wettelijke controles verrichten, moeten een vergunning aanvragen bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Castelijns & Swaans beschikt over deze vergunning en mag daarom controles verrichten bij middelgrote en grote ondernemingen.

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

  • Boekhouding, accountants, curators

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

  • 11 – 50
    bezetting

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Bedrijfsvorm
    Dienstverlener

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
104 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
CASTELIJNS & SWAANS

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog CASTELIJNS & SWAANS,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK