CERTIFICATION EXPERTS

Certification Experts is een internationaal certificeringsbedrijf gevestigd in Europa en China actief op het gebied van certificering van producten op basis van geldende wet- en regelgeving, zoals de CE markering, CCC, CFDA, FDA, OSHA et cetera. 

Certification Experts biedt haar dienstverlening aan alle marktdeelnemers zoals ontwerpers, fabrikanten, exporteurs, importeurs, distributeurs om zorg te dragen dat producten aan alle eisen voldoen die nodig zijn voor de naleving van de Europese productwetgeving, internationale regelgeving en overheidszaken met betrekking tot productveiligheid. Denk hierbij aan het certificeren volgens van toepassing zijnde richtlijnen, verordeningen, (geharmoniseerde) IEC, EN en overige normen en/of relevante eisen met betrekking tot de in- en export van producten. Certification Experts werkt samen met benodigde partners, zoals Notified Body, autoriteiten, Europese Commissie, normeninstituten en overige derden.

De dienstverlening van Certification Experts is gebaseerd op een combinatie van praktische en theoretische kennis met betrekking tot productveiligheid, engineering, kwaliteitswaarborging, productiekwaliteit systemen, Technische Documentatie en het gebruik van testfaciliteiten. Deze dienst velening richt zich voornamelijk op de volgende productgroepen; Machines/Installaties, ATEX, elektronisch apparatuur (laagspanning, RoHS en EMC), Drukapparatuur, Bouwmiddelen, Medische Hulpmiddelen, Persoonlijke Beschermingsmiddelen, Meetapparatuur.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Het verkrijgen van een certificatie
Nieuwe Radio Equipment Directive (RED)
13-jun-2016
Kwaliteitsborging en certificatie
Nieuwe Radio Equipment Directive (RED) https://www.certification-experts.com/ch... De Raad van de Europese Unie heeft de nieuwe Radio Equipment Directive (RED) in april 2014 van kracht gezet en daarbij de oude R & TTE-richtlijn vervangen. De RED-richtlijn maakt het mogelijk voor een specifieke groep van apparatuur om de EU in te treden. Belangrijke veranderingen in de nieuwe... Bekijk de volledige actualiteit
 • Radio Equipment Directive (RED)
 • ce-markering
 • Europese Richtlijn
Bekijk alle actualiteiten van de CERTIFICATION EXPERTS

Overzicht van de productcatalogus

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Kwaliteitsborging en certificatie
 • CE-certificering
 • Product certificering
 • Europese product richtlijnen
 • ce-markering

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 11 – 50
  bezetting

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  1990
 • Bedrijfsvorm
  Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor
 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Dienstverlener

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal
 

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
104 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
CERTIFICATION EXPERTS

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog CERTIFICATION EXPERTS,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK