Mise en place Men zegt altijd “een goede voorbereiding, is het halve werk”. Als kok weet ik echter dat een goede mise en place minstens tweederde van het werk is. Het is onmisbaar voor een vloeiende service en uiteindelijk een tevreden gast. De keuken is het kloppend hart van uw organisatie, maar gevoelig voor infarcten wanneer de sterkte van de brigade, voorzien of onvoorzien, wordt beïnvloed door externe factoren. Het is dan prettig om de back up te hebben die ik u kan bieden. Het behoeft geen nadere toelichting dat herhaalde samenwerking zal leiden tot stijgende efficiëntie. Service draaien Bij een beknoptere menukaart of na herhaalde samenwerking, is uiteraard ook het draaien van de service in uw organisatie één van de mogelijkheden. Hierover ga ik graag met u in gesprek. Catering Wanneer u ad hoc personeel nodig heeft voor een cateringopdracht, is het kunnen beschikken over gemotiveerde, flexibel inzetbare mensen altijd een uitkomst. Wilt u zelf een feestje, partijtje of evenement laten cateren (ook particulier), schroom dan vooral niet om contact op te nemen om geheel vrijblijvend uw wensen aan mij voor te leggen.

Aanvullende informatie

Belangrijke cijfers
  • > 500
    Bezetting
Organisatie
  • Hoofdactiviteit Hoofdactiviteit Dienstverlener
Markten en uitwisselingszones
Verzorgingsgebieden

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Commerciële informatie
Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Soort activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen
  • Catering-diensten
Een pagina voor uw onderneming Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook
Word ook lid van EUROPAGES en word gezien!
Mijn onderneming toevoegen

EUROPAGES raadt u ook het volgende aan

99 v