CHEVRARDENNES - Fabricant de fromages bio

België

Factory icon Fabrikant/ Producent

CHEVRARDENNES
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Français Bekijk de 106 producten

De geschiedenis van ChèvrArdennes begint in de jaren 70 met de oprichting van een experimentele fabriek gewijd aan de productie van geitenkaas in Bastenaken, in het hartje van de Belgische Ardennen. De fabriek werd vervolgens overgenomen door La Vache Bleue en geniet sinds die tijd van de ervaring en knowhow van de familie Loicq. In 2005 vestigt ChèvrArdennes zijn huidige bedrijfsruimte in Nijvel. Het streven naar totale kwaliteit blijft natuurlijk een must: de inzameling van de melk en het pasteuriseren daarvan gebeurt nog steeds in de Ardennen, in Vielsalm. Een van de geheimen van de smaak van onze kazen is de bewuste keuze van een lokale en authentieke productie in een Ardense omgeving die een gunstige invloed heeft op het welzijn van de door ChèvrArdennes geselecteerde melkgeiten, één van de sleutels voor de productie van betere melk… en dus heerlijke kaas. De productie van ChèvrArdennes is BRC-gecertificeerd en groeit constant door onder meer de ontwikkeling van nieuwe markten buiten België.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Croquettes fromage Waterloo

Croquettes fromage Waterloo

Laatste prestatie ・ 16 jun 2021

Laissez vous surprendre par nos délicieuses croquette au fromage 100% BIO.

Documenten

Domain icon Fabrikant/ Producent

CHEVRARDENNES

Rue du Commerce 17

1400 Nivelles - België

Bedrijfsinfo

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1986
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Regionaal
  • Check Circle Outline icon Nationaal
  • Check Circle Outline icon Europees
  • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Activiteiten van

  • Kaas
  • geitenkazen
  • kazen uit koeiemelk
  • Biologische kaasmakerij
  • verse kazen (wrongel)
  • verse geitenkazen
  • kaas van biologische melk
  • harde kaas
  • kaas en melkproducten
  • biologische kaas