België
Fabrikant/ Producent
Guillaume presenteert constant een uitgebreide reeks variëteiten: heel het jaar door zijn de standaardproducten permanent leverbaar. Daarbovenop wordt adequaat op de markt ingespeeld met seizoensgebonden chocolade artikelen, die steeds in een up to date en aangepaste verpakking aangeboden worden.
VEHGRO
Duitsland
"Wat zijn Cacao nibs? Cacao nibs zijn afkomstig van de cacaoboon. De vrucht groeit direct aan de stam. Cacaobonen worden verbouwd in landen rond de evenaar. Cacao wordt gebruikt om chocolade mee te maken. Cacao nibs zijn niet te vergelijken met chocolade. Cacao nibs zijn iets droger van smaak en eigenlijk zijn het een soort kleine stukjes rauwe en pure cacao. Zijn Cacao nibs gezond? Cacao nibs zijn zeker gezond omdat ze niet bewerkt zijn. Cacao nibs zijn rijk aan antioxidanten die bijdragen aan gezonde hart- en bloedvaten. Vanwege het hoge gehalte aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, ijzer, calcium, magnesium, vezels, ijzer, calcium, B-vitamines en vitamine C en E mag dit product terecht een superfood worden genoemd. Rauwe, biologische cacao nibs zijn vrij van toegevoegde bestrijdingsmiddelen, suiker en vet. Raw cacao bevat mineralen en spoorelementen waaronder koper, zink, mangaan, magnesium en chroom. Hoe gebruik je cacao nibs? De rau…"
MOL D'ART
België
Mol d’Art verkoopt een grote selectie vormen voor uiteenlopende toepassingen. Stuk voor stuk bestaan ze uit hoogwaardige materialen die garant staan voor perfect vormwerk van chocolade en snoepgoed. De website geeft een beknopt overzicht van het assortiment. Voor een volledig en actueel overzicht van al onze producten kan u steeds terecht in de winkel in ons bedrijfsgebouw in het industriepark in Webbekom.
MOL D'ART
België
De machines van Mol d’Art worden stuk voor stuk gekenmerkt door een uitgekiend ontwerp, het gebruik van de beste materialen en een perfecte afwerking. Elke machine wordt aan een uitgebreide kwaliteitscontrole onderworpen bij het verlaten van de fabriek. Daarbovenop verleent Mol d’Art 3 jaar garantie op elke machine uit het assortiment! Elke machine kan dan worden aangepast aan de noden van uw bedrijf. Mol d’Art zorgt voor een naaldloze integratie van elke machine in de bestaande workflow. Daarnaast zorgen we voor specifieke oplossingen voor elk probleem op het vlak van smelten, tempereren, koelen of verwarmen.
MOL D'ART
België
Ze zijn bijzonder geschikt voor het smelten en tempereren (voorkristalliseren) van kleinere hoeveelheden chocolade in ambachtelijke of semi-industriële ateliers. igenschappen van de smeltbak: gegarandeerd behoud van de karakteristieke eigenschappen van de couverture makkelijk te bedienen en te onderhouden indirecte inductieverwarming voor meer veiligheid en hygiëne!