CONVERTA

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

CONVERTA
Web icon
Contacteren

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Converta is gespecialiseerd in het versnijden van grote rollen materiaal naar diverse nieuwe breedtes en lengtes. De gesneden rollen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De specificaties worden tijdens het snijproces gecontroleerd op de coatingzijde, bedrukkingsstand, breedte, vlakheid en mate van perfectie van de randen. Converta is een ‘BRC Packaging AA’ gecertificeerd bedrijf. De rollen en vellen worden gesneden in de hygiënische productieruimte en zijn daardoor ook geschikt voor food en medische verpakkingen. Het snijproces Het snijproces werkt als volgt: het materiaal krijgt normaliter 24 tot 48 uur de tijd om op kamertemperatuur te komen, voordat het gesneden wordt. De moderne industriële snijmachines wikkelen de moederrol af en snijden het materiaal in smalle of brede banen. Het gesneden materiaal wordt vervolgens op de kern naar keuze gerold met de gewenste rollengte, looprichting en wikkelspanning.

Nederland

Vellen snijden ofwel formaat-snijden is het snijden van bedrukte of onbedrukte vellen uit een grote moederrol. De moederrol wordt indien gewenst in banen gesneden en verderop in de machine gekapt tot vellen. Het materiaal wordt middels een buffer en op elkaar afgestemde servomotoren nagenoeg spanningsloos door de machine geleid zonder haperingen. Het directe voordeel daarvan is dat onze moderne vellensnijmachines de vellen schadevrij kunnen snijden. Door bovendien aan de uitvoerkant van de machine lucht onder de vellen te blazen, kunnen de vellen met minimale aanraking bovenop de andere vellen worden gelegd. Een extra garantie voor een onaangetast product. Constante kwaliteit en van alle markten thuis Wij snijden onder andere: materiaal voor grotere in-mould vellen, bedrukte materialen, materialen die “krasvrij” verwerkt dienen te worden of die een hoge nauwkeurigheid vereisen. Converta is een ‘BRC Packaging AA’ gecertificeerd bedrijf.

Converta is een ervaren en kennis-gedreven speler op het gebied van snijden van materialen op rol. Opdrachtgevers uit alle hoeken van de industrie, in zowel binnen- als buitenland, weten Converta voor een breed scala aan snijopdrachten te vinden. Het is de combinatie van diepgaande knowhow, hoogwaardige apparatuur en jarenlange ervaring die maakt dat Converta u altijd de juiste snijoplossing kan bieden. Of het nu om rollen snijden, vellen snijden of daaraan gelieerde activiteiten gaat, Converta ontzorgt u in het volledige proces. In principe is geen opdracht hetzelfde. Daarom zullen we bij een eerste opdracht altijd wat verder doorvragen, om tot het juiste advies én de juiste oplossing te komen. Wat kunnen we voor ú betekenen? Converta staat garant voor: - Kwaliteit - Faciliteren - Korte levertijden Converta is partner bij uitstek voor het snijden van diverse materialen zoals folie en papier op rol. Dankzij diepgaande kennis en ervaring, gecombineerd met een perfect geoutilleerd machinepark, leveren we toegevoegde waarde voor de gehele industrie. Bij het snijden van vellen uit moederrollen zijn úw specificaties leidend. Converta neemt vervolgens de volledige zorg hiervoor uit handen. Keurig gesneden vellen met een constante kwaliteit zijn het resultaat van vakmanschap en innovatief ondernemerschap. Converta ontzorgt u in het gehele proces. Van inkoop tot snijden en van opslag tot transport.

Documenten

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  11 – 50

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2003
 • Hoofdactiviteit
  Dienstverlener

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Folie - kunststof
 • Folie en papier snijden
 • Rollen snijden
 • Vellen snijden
 • industrieel snijden
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!