CRISTAL BLUE MORE SWIMMING THROUGH TECHNIQUE

CRISTAL BLUE MORE SWIMMING THROUGH TECHNIQUE

Als Belgische onderneming in techniek van zwembaden bied Cristal Blue de perfecte service voor het zorgeloos verwarmen en automatiseren van zwembaden sinds 2004. Bespaar op energie en onderhoud: Cristal Blue installeert de meest betrouwbare warmtepompen van het type HTW inverter en zout-elektrolyse toestellen voor sprankelend schoon en gezond zwembadwater met een unieke omnium garantie . Een eigen hersteldienst staat 7/7 beschikbaar voor elke technische interventie nodig van Valencia tot Almeria. Grotere projecten zijn bespreekbaar. Vraag verblijvend advies.

Overzicht van de productcatalogus

Spanje

De baden zijn standaard in 2 varianten varianten verkrijgbaar. Zo is er een populair Swimmodel van 2,5 × 4 afmeting met enkel een inbouwtrap maar ook een compleet bad waarbij alle comfortabele opties zijn voorzien zoals een hoogwaardig filter systeem met glasparel zandfilter, mega strakke tegelafwerking, swim jet, hoogwaardige led verlichting, inbouwdelen kit uit rvs of een relax-zone met bubbelfunctie voor het Spamodel

Spanje

Een innovatief zonne-energiesysteem voor privézwembaden. Inclusief: 12,6 V zonne-energie/2000 mA batterij Snelheid van 11 tpm Aluminium telescoopbuis tot 5,5 m Verzendingskosten in Spanje Afstandsbediening 2 jaar garantie De telescopische aluminium buis, past ideaal aan elk maat zwembad tot 5,5 m. Hij heeft een comfortabel ontwerp en dankzij de ingebouwde wieltjes is hij gemakkelijk te vervoeren. Het bevat alle benodigde accessoires om zelf te monteren.De afstandsbediening zorgt voor meer comfort en efficiëntie.

Spanje

Elk aspect van deze zwembad douche op zonne-energie is ontworpen met het oog op eenvoud. Gebouwd uit gerecycleerd materiaal , de douchekop produceert een zachte stroom van waterdruppels. Aan de achterkant is een tuinglansconnector voorzien.

Spanje

Kenmerken: licht en robuust eenvoudig en betrouwbaar technisch ontwerp optimale stabiliteit zeer gemakkelijk te verplaatsen verstelbaar stuur zadel in hoogte verstelbaar 15.2 kg maximale waterhoogte 1.60 Materialen: frame, stuur en pedalen in aluminium bouten en moeren: roestvrij frame in antibacterieel polyethyleen epoxy verf hoge weerstand tegen zout en chloor Garantie 6 maanden op de slijtagedelen (riem, handvatten, zadel, ...) en 2 jaar garantie tegen alle fabricagefouten, mits de onderhoudstips in acht worden genomen. Gratis verzending voor Spanje

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10
 • Verkopers
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2004
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor
 • Hoofdactiviteit
  Fabrikant/ Producent
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien\!
Website