CURSUSMAKELAAR

CURSUSMAKELAAR

De cursusmakelaar is het opleidingsinstituut in Nederland voor bouw, industrie en transport inzake alle veiligheidsopleidingen, examens, boeken en trainingen. De cursusmakelaar biedt alle vca boeken, vca cursussen en vca examens onder 1 dak. Boeken VCA & Veiligheid: Wij bieden een breed aanbod van boeken op het gebied van (basis) veiligheid ( Vol VCA / Basis VCA ). Naast Nederlands is het ook mogelijk om deze veelal in onderstaande talen te bestellen: Nederlands, Pools, Spaans, Engels, Duits, Frans, Portugees, Hongaars, etc. Examen & trainingen: Wij bieden naast diverse veiligheidstrainingen ook meer dan 7000 erkende examens die op verschillende landelijke locaties worden afgenomen. ATEXB, B-vca, GS, NENVOP, NENVP, VIL-VCU, VOL-VCA, VWLD. Uiteraard werken wij samen met uitsluitend gekwalificeerde docenten. De overheid verplicht bedrijven dat werknemers inzake kennis van veiligheid periodiek worden geschoold om de veiligheid op de werkvloer te kunnen garanderen! De Cursusmakelaar biedt een scala van cursusboeken aan binnen ”Arbo en Veiligheid”. Degene die een cursusboek wil aanschaffen is potentieel geinteresseerd in een cursus of een examen. Desgewenst bieden wij een uitgelezen aanbod van cursussen en examens, in diverse talen, binnen dit vakgebied. Basis veiligheid betekent aandacht voor de veiligheid van werknemers op de werkvloer en zijn werkgevers verplicht aan de eisen die de wetgever stelt om werknemers inzake basis veiligheid bij te scholen.

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

VCA Examen & trainingen: De cursusmakelaar biedt naast diverse veiligheidstrainingen ook meer dan 7000 erkende examens die op verschillende landelijke locaties worden afgenomen. ATEXB, B-vca, GS, NENVOP, NENVP, VIL-VCU, VOL-VCA, VWLD. Uiteraard werken wij samen met uitsluitend gekwalificeerde docenten. VCA Certificaat / Diploma / t.b.v. van de veiligheid De overheid stelt steeds meer eisen aan bedrijven inzake veiligheid! Of het nu gaat om ZZPérs, Werkgevers als ook werknemers men is in veel gevallen verplicht aan bepaalde certificering op de werkvloer. Onderstaand vindt u toelichting over de verschillende type certificaat / diploma per branche of sector. Voor specifieke vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen. Landelijke VCA Examens op meer dan 100 lokaties het hele jaar door. O.a. Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Bosch, Leeuwarden, Nijmegen, Haarlem, Zwolle, Maastricht, Tilburg, Den Haag etc. Meldt u tijdig aan voor uw VCA trainingen!!

Nederland

De cursusmakelaar heeft als missie om binnen minimale stappen het online bestellen van cursusboeken, trainingen en examens te realiseren door heel Nederland. De Cursusmakelaar biedt een scala van cursusboeken aan binnen ”Arbo en Veiligheid”. Degene die een cursusboek wil aanschaffen is potentieel geinteresseerd in een cursus of een examen. Desgewenst bieden wij een uitgelezen aanbod van cursussen en examens, in diverse talen, binnen dit vakgebied. Het aanbod wordt op landelijke basis aangeboden. Binnen enkele muisklikken heeft de potentiële cursist het gewenste aanbod op het scherm en kan dan direct een gerichte keuze maken. ATEXb EXAMEN Het begrip ATEX behelst alle situaties waar een kans bestaat op gas- en stofontploffingsgevaar. B-VCA EXAMEN Als u leiding geeft aan mensen op een locatie waar VCA verplicht is, dient u de VCA VOL training en examen te volgen. Ook als ZZP-er dient u VOL VCA gecertificeerd te zijn.

Nederland

Opzoek naar het juiste VCA boek / BHV boek? Dan bent u hier aan het goede adres. Wij hebben een ruim aanbod voor uw klaar liggen en snappen dat het zoeken naar het juiste boek lastig kan zijn. Om u daarin een handje te helpen kunt u heel eenvoudig via onderstaand zoekfiltersysteem het studieboek vinden die u nodig heeft. Zie ons brede keuze VCA en BHV basis veiligheid aanbod zoals voor werk en veiligheid, de transport sector, logistiek & transport, bouw en industrie, communicatie als ook voor VCA en heel veel méér …. Basis veiligheid B VCA lesboek ( Nederlands / Spaans / Engels / Duits etc ) veilig hijsen met een bovenloopkraan / portaalkraan ( Nederlands / Pools etc) Basiscursus Autolaadkraan, Basiscursus Containerheftruck, Heftruck certificaat. Internationaal Goederenvervoer, Intern transport en opslag, heftruck chauffeur, Gevaarlijk transport, Wegvervoer ( Grootste aanbod van vca boeken in Nederland Nederlands, Engels, Pools, Frans, Duits, Portugees, Spaans, Turks

Nederland

Basis B-VCA Examen: VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu). De training Basisveiligheid (B-VCA) is bedoeld voor alle uitvoerende medewerkers. Basis Veiligheid VCA (ook wel bekend als VCA 1 of vca basis) Met het B VCA diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door SSVV en VCA infra. Het examen omvat 40 vragen en u heeft hiervoor maximaal 60 minuten. U bent geslaagd als u minimaal 28 vragen goed hebt beantwoord. U ontvangt dan het VCA pasje en B VCA diploma dat 10 jaar geldig is Dit examen is verplicht voor werknemers in uitvoerende beroepen zoals de bouw, Industrie, Metaal, Klein metaal Transport en vervoerssector denkt u ook aan chauffeurs van gevaarlijke stoffen dan wel werknemers op de werkvloer in risico omgeving.

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Dienstverlener
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien\!
Website