Cacaoboter voor de productie van chocolade

Omschrijving

Cacaoboter is het resultaat van het persen van cacaomassa onder zeer hoge druk. Nadat de cacaoboter in vloeibare vorm is verzameld, wordt het verpakt in kartonnen dozen van 25 kg en afgekoeld om naar onze klanten te worden vervoerd. Cacaoboter blijft vast bij een temperatuur van 270C, maar begint te smelten bij 27,70C en smelt volledig bij 350C. Wanneer de cacaomassa wordt geperst, komt de cacaoboter er als eerste uit in natuurlijke staat met behoud van de volle smaak van cacao. Een verder proces wordt uitgevoerd om ontgeurde cacaoboter te verkrijgen, zodat het kan worden gebruikt bij de productie van chocolade zonder de geur en smaak van de chocolade te beïnvloeden. Cacaoboter wordt gebruikt om chocolade te maken, hetzij op zichzelf of gemengd met cacaomassa. Naast voedingsmiddelen wordt cacaoboter ook gebruikt in farmaceutische en cosmetische producten vanwege de antioxiderende eigenschappen en het smerende karakter.

Volledige versie van dit product beschikbaar in EN
  • Cacao en chocolade
  • Vervaardiging van chocolade
  • Cacaoboter
  • cacaoboter voor cosmetica

Domain icon Groothandelaar

52370 Kaunas - Litouwen

Contacteren