DATA NAZORG

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

DATA NAZORG
Web icon
Contacteren

Digitale herinneringen van uw dierbare, wij verzorgen alles. Het overlijden van een naaste heeft vaak een diepe emotionele impact. Vaak moeten er veel praktische zaken geregeld worden terwijl de emotie nog hoog is. Na het overlijden van dierbaren zijn er vaak vraagstukken die onbeantwoord zijn. En mogelijk moet u, in de huidige tijd, beschikken over informatie die opgeslagen is op een device waar u niet bij kunt, beschadigd is of beveiligd met een wachtwoord. Juist in deze emotionele tijd zit u niet te wachten op deze hoofdbrekers. De digitale vragen kunnen wij voor u beantwoorden. Digitale informatie die opgeslagen is op een PC, laptop, telefoon, Ipad, Imac, Icloud, etc kunnen door ons, ook na schade, vrijwel altijd achterhaald worden. Zo kunt u snel beschikken over de benodigde informatie en dierbare herinneringen.Het opzeggen van diensten en abonnementen Digitale diensten kunnen wij voor u opzeggen zoals facebook, instagram, twitter, hyves, en eventueel andere diensten die de nabestaande nog heeft. Ook kunnen wij voor u andere diensten opzeggen zoals de krant, tijdschriften, sportverenigingen, contributies van verenigingen. Om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn hebben we verschillende mogelijkheden, aangezien elk persoon uniek is staan we u graag te woord om u advies te geven over de digitale nazorg. Veilig opslaan van data zodat deze niet verloren gaan.Data Nazorg bied u de mogelijkheid.

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Vaak zijn apparaten beveiligd met een wachtwoord waardoor u moeilijk bij de gegevens komt die u nodig heeft of graag wilt hebben. Om deze onnodige stress van u over te nemen heeft u wellicht meer tijd voor hetgene wat wel belangrijk is in deze moeilijke tijd. Wij bieden verschillende diensten aan voor de apparaten of icloud waar de gegevens zijn opgeslagen.

Nederland

De multimedia staan vol met foto’s, video’s, berichten, muziek, etc. Wij begrijpen dat u liever alle data op een opslag apparaat naar eigen keuze heeft. Dan kunt u snel en simpel weer bij de data die u graag wilt zien en/of horen.

Nederland

Diensten en abonnement digitaal of niet, kunnen wij voor u opzeggen of doorzetten en zorgen dat u toegang krijgt tot alle sociale media van uw overleden dierbare. Zoals bijvoorbeeld facebook, instagram, twitter, de krant, tijdschriften, etc. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we verschillende pakketten, maar elk persoon is uniek. Graag staan we u persoonlijk te woord om u advies te geven over de digitale nazorg.

Nederland

Wellicht worden tijdens het zoeken/opruimen analoge data gevonden zoals video banden, casettebaandjes, cd’s, dvd’s, dagboeken, etc. Uiteraard wilt u deze zo opslaan dat ze niet verloren gaan. Wij kunnen deze memoria voor u omzetten naar een digitaal opslag apparaat zoals een usb-stick of een ander apparaat naar keuze.

Documenten

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2018
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor
 • Hoofdactiviteit
  Dienstverlener

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Europees
 • Internationaal

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Telefoons, mobiele
 • Data Nazorg
 • Hulp nabestaanden
 • Toegang tot bestanden
 • digitale hulp
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!