België
Fabrikant/ Producent
delisauce is gegroeid uit jarenlange keukenervaring. Onze chefs bereiden dagelijks verse bouillons en sauzen en staan garant voor topkwaliteit, elke dag opnieuw. Verse sauzen voor alle bereidingen Al onze sauzen dragen het label’ huisgemaakte kwaliteit’. delisauce is de perfecte mis-en-place voor elke professional. We streven er naar al onze gastronomische sauzen allergenenvrij te maken. Met delisauce haalt u betrouwbare producten in uw keuken. Kant en klaar of zelf afwerken? Bij delisauce geven we u graag de keuze: Premium Sublieme sauzen van huisgemaakte kwaliteit, serveer klaar. Concept Unieke basissauzen op basis van bouillon en volle room. Gebonden en klaar om direct af te werken.
Nederland
Mayonaise staat wereldwijd bekend om zijn veelzijdigheid en smaakversterkende eigenschappen. Dit romige mengsel van eieren, olie en azijn of citroensap heeft een rijke geschiedenis en is een essentieel onderdeel geworden van talloze culinaire tradities. Bij FlevoTrade hebben we een bewezen staat van dienst in het exporteren van kwaliteitsproducten over de wereld. Onze ervaring en uitgebreide connecties stellen ons in staat om onze mayonaise wereldwijd aan te kunnen bieden. We begrijpen de complexiteit van export en nemen dit graag uit handen. Onze mayonaise wordt geproduceerd in moderne fabrieken die voldoen aan de juiste normen voor veiligheid en kwaliteit. -BRC (British Retail Consortium) -IFS (International Food Standard) -ISO 22000 (Food Safety System Cerficiation) -Dit product voldoet aan alle voorwaarden van de Halal International Control.
Een offerte aanvragenBelgië
Maïski sinaasappelsaus, deze lekkere saus met uitgesproken sinaasappelsmaak zal de topper zijn van je winter- en eindejaarsgerechten. Op de foto hebben we deze wat afgewerkt met gebakken rode paprika, stukjes zeste van sinaasappel en dragon.
Een offerte aanvragenBelgië
Maïski druivensaus, een zachte, romige gevogeltesaus vol gepelde en ontpitte druiven als garnituur, deze past perfect bij pasta, bij onze Maïski granen, gevogelte of witte vis. Op de hoofdfoto hebben we deze saus extra afgewerkt met tomatenblokjes, dragonblaadjes en grijze garnalen. Op de 2de foto zie je aardappeluree, gestoofde prei en druivensaus met als proteïne, gestoomde tongrolletjes. Kan ook klassiek met kalkoenrollade uiteraard !
Een offerte aanvragenBelgië
Maïski boschampignonsaus, deze klassieke romige wintersaus met gebakken boschampignons zit boordevol smaak. Ze past uitstekend bij gebakken rood vlees, krokant gebakken gevogelte, maar geeft ook een extra toets aan je wildgerechten. Op de hoofdfoto hebben we deze extra afgewerkt met blauw geaderde kaas zoals Gorgonzola of Blauwe Achelse, stukjes hazelnoot en rozemarijnblaadjes. Op de 2de foto zie je gebakken hazerug, aardappelbolletjes, Maïski appeltjes met veenbessen en onze boschampignonsaus !
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers