DRUK EN PRINT SERVICE

Nederland

Factory icon Fabrikant/ Producent

DRUK EN PRINT SERVICE
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Voor kwaliteit afdrukken van uw digitale foto’s bent u bij ons aan het goede adres. In principe kunnen alle maten worden afgedrukt met een maximum breedte van 1.06 meter en een lengte van zo’n 3 meter. Standaard hebben we twee soorten papier op voorraad (200 grams gloss en 200 grams satin/half mat). Maar andere mogelijk heden zijn bespreekbaar. Mocht u een afdruk van een oude foto hebben zonder negatief of digitale versie dan kunnen wij deze voor u scannen, eventueel bewerken en weer (vergroot) afdrukken.

Een offerte aanvragen

Nederland

Wij kunnen allerlei kant-en-klaar drukwerk leveren wat u kunt gebruiken bij presentaties, bijvoorbeeld op een beurs of gewoon in uw bedrijf. U kunt hierbij denken aan: - Klemlijsten: wij bieden drie soorten met een verschillende kwaliteit en prijs - Roll-up banners (ook deze zijn in verschillende kwaliteiten leverbaar) - Display’s voor op beurzen etc. - X-banners - Reclameborden

Een offerte aanvragen

Druk en Print Service print alle posters die u wilt laten makenUw poster moet een echte blikvanger worden? Een pracht van een kunstwerk aan de muur van de woonkamer in uw huis? Met een poster afgedrukt door Druk en Print Service te Oss gaan uw poster wensen stijlvol in vervulling. Druk en Print Service heeft het beste in huis wanneer het gaat om posters afdrukken. Afhankelijk van het gebruik, binnen of buiten, zijn er printers beschikbaar die voor beide situaties het beste resultaat leveren op elk gewenste materiaal. Wilt u een type materiaal dat we niet in voorraad hebben? Dit is altijd bespreekbaar. De garantie van het geleverde werk blijft ook niet uit en u kunt erop rekenen dat u nog lang zult genieten van uw posters. De afstemming voor het afdrukken van uw posters kan altijd. U heeft een druk leven? Ook in de avond en in het weekend staan wij ook klaar om al uw posters af te drukken. U mag natuurlijk ook zelf langskomen, graag op afspraak. Wij kunnen digitale bestanden ontvangen via wetransfer. Genoeg voordeel want u kunt uw posters in verschillende formaten bij ons aanschaffen en die ook zelf bepalen. Dat maakt dat de posters in deze formaten snel geleverd kunnen worden, nog dezelfde dag. De levertijd is slechts afhankelijk van de oplagen en of wij het gewenste papier in voorraad hebben. U kunt uw eigen ontwerpen naar ons mailen of uploaden via de website. Verder bieden wij ook hulp met het afmaken van uw ontwerp. U kunt het ontwerpen ook helemaal aan ons overlaten.

Domain icon Fabrikant/ Producent

DRUK EN PRINT SERVICE

Vlinderhof 11

5345 JX Oss - Nederland

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Betalingswijzen

  • Creditcard - Contanten - Cheque

Activiteiten van

  • Posters - reclameregies
  • Foto poster
  • Poster XXL
  • Poster ontwerpen
  • Behang poster
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis