EHBO EXCELLENT

EHBO EXcellent is een bedrijf welke goede en betaalbare zorg levert op een evenement, wij zorgen dat alle zorgen omtrent de medische dienst voor u uit handen word genomen. wij beschikken over een mobiele EHBO post, Bike-Teams en goed opgeleiden EHBO mensen welke ook ervaring hebben met alcohol en drugs. Ons streven is om uw evenement zo succes mogelijk te laten verlopen. Na afloop krijgt u van ons een lijst met de inzetten welke er zijn geweest, er worden achteraf geen extra kosten in rekening gebracht voor de gebruikte materialen, dus de offerte prijs is ook de daadwerkelijke prijs. Naast de evenementen zorg bieden wij ook de mogelijkheid om thuis in uw eigen vertrouwde omgeving te leren reanimeren met een groepje vrienden, buren of familie. niemand is te jong om te leren. Ook bieden wij een compleet EHBO diploma aan welke in 1 dag te behalen is door 1 dag praktijk te oefenen en het examen te doen, voor deze dag ontvangt u een paar weken daarvoor de dvd en het boek zodat u thuis alvast kunt inlezen in de stof die word behandeld. bij de EHBO opleiding zit een oefen pakket welke u na die tijd mee naar huis kunt nemen. Neem een kijkje op onze website www.ehbo-excellent.nl of kom ons team versterken. indien het u leuk lijkt om op evenementen te staan maar u nog geen geldige EHBO diploma heeft is het mogelijk deze via ons te halen, ook hiervoor geld in 1 dag. wij hopen u te zien op onze website en wat voor u te kunen betekenen in de toekomst.

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Overige medische diensten
 • ehbo op evenementen
 • Mobiele EHBO post
 • Thuiscursus reanimatie
 • EHBO-opleiding

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • > 500
  bezetting

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Dienstverlener

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
104 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
EHBO EXCELLENT

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog EHBO EXCELLENT,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK