ENERCO INTERNATIONAL - GROOTHANDEL INFRAROOD VERWARMING

ENERCO INTERNATIONAL

Enerco International is fabrikant en distributeur van infrarood verwarming. Wij verdelen onze infrarood verwarming producten over gans Europa en ver daarbuiten. Als distributeur van Welltherm infrarood verwarmingen leveren wij één van de zuinigste verwarmingen op de markt. Deze infrarood panelen bestaan uit 6 mm veiligheidsglas met een unieke semiconductorfilm als infrarood stralingsbron. Elk Welltherm paneel is verkrijgbaar als, glas, spiegel of als exclusief wanddecoratie stuk. Bekijk onze cataloog. Zoekt u een degelijke leverancier in infrarood verwarming ? Bekijk dan zeker ons aanbod via onze website of productcatalogus. Enerco International is momenteel de grootste distributeur in de Benelux voor zuinige infrarood verwarming. Contactreer ons voor een vrijblijvend bezoek.

Overzicht van de productcatalogus

België

De Enerco folie verwarming kan voor alles en nog veel veer ingezet worden. Dit gaat van geïntegreerde verwarming in muren tot terrarium verwarming. Wenst u een verwarming welke u niet kan zien, gebruik dan onze infrarood folie verwarming in muren, plafond of vloer en je ervaart een heerlijke maar onzichtbare verwarming.

België

Elke verwarmingsinstallatie moet over een goede thermostaat beschikken om goed te kunnen functioneren, Enerco biedt u een gamma thermostaten welke kunnen ingezet worden bij zowel vloer als wand en plafond verwarming. Wenst u eenvoeudige thermostaat die simpel te bedienen is, of een computer gestuurde waar u tot 7 week programmas kan programmeren? Enerco heeft ze allemaal.

België

Om het vermogen van uw korte golf verwarmingstraler te beheersen heeft Enerco een reeks dimmers in zijn gamma opgenomen die u de juiste controle verschaffen over uw straler. Ook de klassieke timers met softstart systeem laten u toe uw terrasstralers te beheersen. U stelt de temperatuur in vanaf wanneer de straler mag geactiveerd worden en stel de timer in op het aantal minuten dat u wenst te verwarmen. Ideaal voor stoeprokers.

België

Iedereen kan genieten van een aangename warme vloer waar je met plezier op kan genieten van een spannend boek Eenerco beschikt over een range van infrarood vloerverwarming welke zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Binnen geeft vloerverwarming een comfortabel gevoel terwijl onze buitenmatten ervoor zorgen dat grond vorstvrij blijft.

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10
 • Verkopers
  1 – 10
 • % omzet in de export
  40%

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2010
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Distributeur
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien\!
Website