ENERCO INTERNATIONAL - GROOTHANDEL INFRAROOD VERWARMING

België

Warehouse icon Distributeur

ENERCO INTERNATIONAL
Web icon
Contacteren

Enerco International is fabrikant en distributeur van infrarood verwarming. Wij verdelen onze infrarood verwarming producten over gans Europa en ver daarbuiten. Als distributeur van Welltherm infrarood verwarmingen leveren wij één van de zuinigste verwarmingen op de markt. Deze infrarood panelen bestaan uit 6 mm veiligheidsglas met een unieke semiconductorfilm als infrarood stralingsbron. Elk Welltherm paneel is verkrijgbaar als, glas, spiegel of als exclusief wanddecoratie stuk. Bekijk onze cataloog. Zoekt u een degelijke leverancier in infrarood verwarming ? Bekijk dan zeker ons aanbod via onze website of productcatalogus. Enerco International is momenteel de grootste distributeur in de Benelux voor zuinige infrarood verwarming. Contactreer ons voor een vrijblijvend bezoek.

Overzicht van de productcatalogus

België

Infrarood korte golf warmtestralers geven een instant warmte. ze zijn daarom uitermate geschikt voor het verwarmen van een terras, loods, tent of andere moeilijk te verwarmen gebouwen waar men op een snelle en efficiënte manier wenst te verwarmen. De infrarood warmtestralers van Enerco verwarmen niet de lucht, enkel de objecten waarop ze gericht worden. Men zal dus nooit geen verlies hebben van opstijgende warme lucht. De korte golf infrarood warmte stralers kunnen ook in industriële gebouwen als energie besparende verwarming toegepast worden door de lucht verwarming te vervangen door directe stralingswarmte. Zo zal men slechts de benodigde werkplaats verwarmen in plaats van de volledige opslagruimte.

België

Infrarood verwarming panelen geven een betaalbare wellness warmte . Enerco heeft een compleet gamma infrarood verwarmingspanelen welke op een comfortabele manier uw woning of werkruimte kunnen verwarmen. Infrarood verwarming is een zuinige verwarming welke zeer spaarzaam omspringt met uw energie, daarom dat een infrarood paneel regelmatig gebruikt wordt in pasieve woningbouw. Een infrarood paneel werkt met een lange golf straling van ongeveer 10.000 nm wat er voor zorgt dat alle objecten in de kamer opgewarmt worden tot een temperatuur ongeveer 3 graden hoger dan de gevraagde lucht temperatuur. Dit geeft een zeer aangenaam warmte gevoel.

België

Natuursteen verwarmingspanelen geven uw woning pure luxe warmte . De volle natuurstenen infrarood verwarmingspanelen geven een gezellige warmte aan uw woning en stralen tevens een luxe uit als kunstobject in uw ruimte. Deze natuurstenen passen in elk interieur, zowel klassiek, design of modern. Ze gedragen zich als een eeuwenoud kunstwerk dat als toegevoegde waarde aan comfortabele warmte geeft. Elk paneel heeft zijn eigen karakteristieke uitstraling en geen enkel infrarood verwarmingspaneel in natuursteen is gelijk. Met deze infrarood verwarming haalt u gelijk een piece of art in huis waar menig vriend zich zal over verbazen.

België

Enerco heeft een gamma mobiele verwarmingtoestellen welke via de korte infrarood golf een directe warmte geven op slechts 2 seconden, daarom kan u deze verwarming overal inzetten wanneer u instant warmte nodig heeft. De mobiele infrarood verwarming kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, dit zorgt ervoor dat onze verwarming door een zeer uitgebreide doelgroep kan gebruikt worden. De marktkramer die in de winter wenst te bij te verwarmen aan zijn kraam, de loodgieter die in de winter wenst door te werken op de werf, de garagist aan de auto wil sleutelen zonder te bevriezen, enz.

Documenten

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10
 • Verkopers
  1 – 10
 • % omzet in de export
  40%

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2010
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Distributeur

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Check Circle Outline icon Europees
 • Check Circle Outline icon Internationaal

Banken

 • ING
 • DEXIA

Afleverzones

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Verwarming, industrieel - installaties en materialen
 • Infrarood verwarming
 • Infraroodverwarming
 • Spiegelverwarming
 • Badkamerverwarming
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!