EQUI NEDERLAND BV

Bij Equi Nederland BV bent u aan het juiste adres. Met ons topassortiment stofzuigers en accessoires bieden we universele oplossingen voor professionele gebruikers. Oplossingen waar u op kunt vertrouwen. Het Equi assortiment vindt u uitsluitend bij de gerenommeerde technische groothandel. Uw dealer is vertrouwd met onze producten. Stofvrij werken in de bouw? Uw dealer adviseert deskundig over de apparatuur die voor uw situatie geschikt is. Hij wordt bovendien bijgestaan door experts: de accountmanagers, de helpdesk en de gecertificeerde monteurs van Equi Nederland BV. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Immers: “Wij zijn zo flexibel als een stofzuigerslang! ” Voor iedere situatie waarin een stofzuiger nodig is, biedt Equi Nederland BV de juiste oplossing. Bij de gerenommeerde technische groothandel vindt u onder meer onze nat- en droogstofzuigers, reinigingszuigers en industriestofzuigers. Een speciale categorie vormen de bouwstofzuigers. Dit complete assortiment biedt oplossingen voor alle bouwsituaties. In het assortiment hebben de Starmix-systemen een prominente plaats. Deze bouwstofzuigers van oerdegelijke Duitse kwaliteit zijn getest onder de zwaarste omstandigheden (‘worst case’ scenario). Naast hun bewezen kwaliteit hebben de TNO-gevalideerde Starmix-stofzuigers nóg een belangrijk voordeel: ze zijn te combineren met alle gangbare gereedschapsmerken. Met uw vertrouwde gereedschap kunt u dus altijd stofvrij werken!

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Stofzuigers - industrieel
 • Alleszuiger
 • Bouwstofzuiger
 • Industrie stofzuiger
 • Waterstofzuiger

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 11 – 50
  bezetting

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Distributeur

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
104 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
EQUI NEDERLAND BV

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog EQUI NEDERLAND BV,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK