FONTE GRISE DISTRIBUTION - Votre partenaire industriel et logistique pour votre fonte

Frankrijk

Factory icon Fabrikant/ Producent

FONTE GRISE DISTRIBUTION
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Frankrijk

FGD helpt u bij de ontwikkeling van uw onderdelen en neemt de leiding over uw productie, vanaf het moment dat deze de gieterij verlaat tot de eindbestemming, waarbij het beheer van uw voorraden en stromen wordt geoptimaliseerd. EN-GJL-150/200/250 EN 1561, EN-GJS-400-15/500-7 EN 1563 Expertise in de controle van additieven voor specifieke beperkingen bij het gebruik van gietijzer: bewerking, bedrijfstemperatuur, enz.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Geïntegreerde machinewinkels om het aantal keren dat onderdelen worden behandeld te beperken, van gieten tot eindassemblage. Traditionele bewerkingen zoals boren/tappen, kotteren, vlakken, enz.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Aangepaste logistieke middelen voor snelle reactietijden en geoptimaliseerd voorraadbeheer Wekelijkse pendeldiensten tussen Frankrijk en Polen Leveringen binnen 72 uur in Frankrijk voor artikelen die door FGD worden beheerd.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Een ontwerpbureau om nieuwe onderdelen en concepten te ontwikkelen CAD: modellering, simulatie, enz.

Een offerte aanvragen
English Bekijk de 6 producten Deutsch Bekijk de 6 producten Български Bekijk de 6 producten Čeština Bekijk de 6 producten Dansk Bekijk de 6 producten Español Bekijk de 6 producten Suomi Bekijk de 6 producten Français Bekijk de 6 producten Eλληνική Bekijk de 6 producten Magyar Bekijk de 6 producten Italiano Bekijk de 6 producten Lietuvių Bekijk de 6 producten Polski Bekijk de 6 producten Português Bekijk de 6 producten Română Bekijk de 6 producten Svenska Bekijk de 6 producten Slovenščina Bekijk de 6 producten Türkçe Bekijk de 6 producten

Sinds 2001 heeft FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) een netwerk van gieterijpartners in Polen uitgebouwd. Met zijn jarenlange ervaring biedt FGD zijn klanten toegang tot een grote verscheidenheid aan giet- en smeltinstallaties. Het management van FGD stelt alles in het werk voor de klanttevredenheid en werd in 2013 beloond met het ISO 9001: 2008 certificaat voor "Ontwerp, aankoop en verkoop van gietstukken". Het bedrijf biedt verschillende diensten aan: - Verschillende smelterijen voor een verscheidenheid aan kleuren. - Verschillende gieterijen voor een verscheidenheid aan vormen. - Geïntegreerde bewerkingsafdelingen om het aantal keren dat de stukken worden behandeld, van gieten tot eindassemblage, te beperken. - Spuiterijen om de stukken te beschermen tegen corrosie en een optimale esthetiek. - Ontwerpbureau om nieuwe stukken en concepten te ontwikkelen. - Aangepaste logistieke middelen voor een hoge reactiviteit en een optimaal beheer van uw voorraden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Documenten

Domain icon Fabrikant/ Producent

FONTE GRISE DISTRIBUTION

13, rue Jean Rostand

28300 Mainvilliers - Frankrijk

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2001
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Internationaal

Activiteiten van

  • Gietijzer, ruw
  • grijs gietzijzer
  • tegengewichten
  • gietijzerproductie
  • gieterij gietijzer
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis