FORKLIFT ENERGIE - Spécialiste intégrateur de batteries lithium

Frankrijk

Factory icon Fabrikant/ Producent

FORKLIFT ENERGIE
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Frankrijk

Geverifieerd door europages

Ontwerp en levering van accupacks en converters voor uw professionele of vrijetijdsscheepvaartapparatuur. FORKLIFT ENERGIE stelt zijn 15 jaar industriële ervaring tot uw dienst, of het nu gaat om het terug omzetten van thermische rupsbandapparatuur naar elektrische stroom, het ontwerpen van een accupack dat past bij uw zware of lichte elektrische voertuig, of om advies over de keuze van een industriële lithiumaccu die compatibel is met de activiteit van uw werkboot of pleziervaartuig. Ontwerp en integratie van accu-energieopslagsystemen, Ondersteuning bij het kiezen van oplossingen die rekening houden met de menselijke, technologische, functionele, duurzame en financiële aspecten. In elke fase vestigen we uw aandacht op de voor- en nadelen van de voorgestelde technologie.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Geverifieerd door europages

Ontwerp en levering van LITHIUM batterijpakketten voor uw Golfcart - zware vierwieler (type L7e) of licht voertuig. Of het nu gaat om de hermotorisering van thermische rupsvoertuigen in elektrische modus, de studie van een batterijpakket aangepast aan uw zwaar of licht elektrisch voertuig of om advies bij de keuze van een industriële lithiumbatterij, FORKLIFT ENERGIE stelt zijn 15 jaar industriële ervaring tot uw dienst. Ontwerp en integratie van accu-energieopslagsystemen, Ondersteuning bij het kiezen van oplossingen die rekening houden met de menselijke, technologische, functionele, duurzame en financiële aspecten. In elke fase vestigen we uw aandacht op de voor- en nadelen van de voorgestelde technologie.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Geverifieerd door europages

Retrofit van uw thermische GSE-uitrusting naar elektrisch en omschakeling van uitrusting met loodbatterijen naar LITHIUM-technologie. FORKLIFT ENERGIE stelt zijn 15 jaar industriële ervaring tot uw dienst, of het nu gaat om het hermotoriseren van thermische baanapparatuur naar elektrisch, het bestuderen van een accupack aangepast aan uw zwaar of licht elektrisch voertuig of om het adviseren bij de keuze van een industriële lithium accu die compatibel is met de activiteit van uw werkschip of pleziervaartuig. Ontwerp en integratie van accu-energieopslagsystemen, Ondersteuning bij het kiezen van oplossingen die rekening houden met de menselijke, technologische, functionele, duurzame en financiële aspecten. In elke fase vestigen we uw aandacht op de voor- en nadelen van de voorgestelde technologie.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Geverifieerd door europages

Voordeel 1 We bieden je verschillende compatibele technologische oplossingen. Voordeel 2 Er wordt rekening gehouden met budgettaire beperkingen en maximale eenvoud, zodat u de juiste keuze maakt! Voordeel 3 Snel ontwerp, technische ondersteuning en dienst na verkoop zijn ook ingebouwd in het project.

Een offerte aanvragen
English Bekijk de 6 producten Deutsch Bekijk de 6 producten Български Bekijk de 6 producten Čeština Bekijk de 6 producten Dansk Bekijk de 6 producten Español Bekijk de 6 producten Suomi Bekijk de 6 producten Français Bekijk de 6 producten Eλληνική Bekijk de 6 producten Magyar Bekijk de 6 producten Italiano Bekijk de 6 producten Lietuvių Bekijk de 6 producten Norsk Bekijk de 6 producten Polski Bekijk de 6 producten Português Bekijk de 6 producten Română Bekijk de 6 producten Svenska Bekijk de 6 producten Slovenščina Bekijk de 6 producten Türkçe Bekijk de 6 producten

FORKLIFT ENERGIE is sinds 2016 de specialist op het vlak van boord- en stationaire energie voor de industrie. De onderneming is gevestigd in Bretagne in de Morbihan (56) en is in het hele land actief. FORKLIFT ENERGIE onderscheidt zich van zijn concurrenten door de kwaliteit van zijn werk, zijn prestaties, zijn dynamisme, zijn bekwaamheid, zijn service en de nauwgezetheid van zijn team. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid hebben van ons een vooraanstaande onderneming gemaakt. FORKLIFT ENERGIE is gespecialiseerd in de sector van goederenbehandeling voor: - Import, - Advies en distributie, - Verkoop en verhuur, - Montage en regeneratie, - Ingebruikneming en reparatie. Het bedrijf werd opgericht om industriële bedrijven in de logistiek, automobiel-, luchtvaart- en maritieme sector te helpen bij het ontwerpen, omschakelen of moderniseren van hun apparatuur met loodaccu's naar lithiumtechnologie. De onderneming biedt haar knowhow op het gebied van gelijkstroom en de toepassingen ervan in de mobiliteit aan ondernemingen in de logistieke, industriële en maritieme sector. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Documenten

Domain icon Fabrikant/ Producent

FORKLIFT ENERGIE

POULFETAN

56440 Languidic - Frankrijk

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2016
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Internationaal

Activiteiten van

  • Accu's
  • Industrieel onderhoud
  • regeneratie goederenbehandeling vorkheftruck
  • kar
  • accu's voor heftrucks en transporteurs
  • vorkheftrucks
  • lithium accu
  • Energieopslag
  • opslagoplossingen
  • Mobiel heffen