F-PROJECTS - Pedestrian and Vehicle Access Control Systems Automation

België

Store icon Meerdere categorieën

F-PROJECTS
Web icon
Contacteren

F-PROJECTS is een onderdeel van de internationale FAAC Group en gespecialisseerd in het produceren, assembleren, monteren en onderhouden van automatische deuren bestaande uit draai- en schuifdeuren, industrie deuren, tochtwerende deuren, snellooppoorten, slagbomen, parkeerbeheersystemen, verzinkbare palen ook wel verkeerscontrole palen genoemd en anti-terroristische palen. Bent u op zoek naar een van onze producten maar weet u niet waar aan te beginnen? Bij F-Projects bent u aan het juiste adres. Onze ervaren project managers helpen u bij het maken van de juist keuze. U hoeft zelf niets meer te doen, wij nemen alles van u over en zorgen ervoor dat uw toegang er uit ziet zoals nooit tevoren. Onze producten worden toegepast in verschillende gebouwen en sectoren waaronder kantoorgebouwen, winkels, hotels, ziekenhuizen, benzinestations, shopping centers, beursgebouwen, logistiek, voeding, vervoer, cleanrooms, auto-industrie, detailhandel, diepvries en ontelbare andere …

Overzicht van de productcatalogus

België

F-Projects is toonaangevend leverancier in het produceren, assembleren, installeren en onderhouden van automatische schuifdeuren. Onze automatische schuifdeuren kunnen voorzien worden met enkel of tweevleugelige bewegende panelen in talrijke stijlen en configuraties. Zo kunnen ze uitgerust worden met aluminium profielen, thermisch of niet thermisch onderbroken, houten profielen of met volle beglazing zonder profielen. Zo krijgt u de vrijheid om te kiezen welke uitstraling het beste bij uw bedrijf of winkel past. Met een eigen productielijn kunnen wij u een oplossing op maat leveren voor elke personendoorgang die u wenst te automatiseren. Onze automatische deuren kunnen geïnstalleerd worden in zowel kantoorgebouwen, winkels, hotels, ziekenhuizen, benzinestations, shopping centers, beursgebouwen en ontelbare andere gebouwen met veel personenverkeer. Onze automatische schuifdeuren voldoen altijd aan alle veiligheid- en Europese normen.

België

Automatische draaideuren F-Projects levert, produceert, monteert en onderhoud alle soorten automatische draaideuren. Onze kennis en ervaring bundelen we in producten op maat gemaakt voor onze klanten. Met een eigen productielijn kunnen wij u een oplossing op maat leveren voor elke personendoorgang die u wenst te automatiseren. Onze automatische draaideuren kunnen geïnstalleerd worden in zowel kantoorgebouwen, winkels, hotels, ziekenhuizen, benzinestations, shopping centers, beursgebouwen en ontelbare andere gebouwen met veel personenverkeer. Elk product dat wij leveren is afgestemd op uw specifieke behoeften voor uw bestaand of nieuw gebouw. Wij denken met uw mee en gebruiken onze creativiteit om tot de beste oplossing te komen. Onze communicatielijnen zijn kort en wij staan 24/7 voor u klaar. Onze automatische draaideuren voldoen altijd aan alle veiligheid- en Europese normen. Zo zijn onze aandrijvingen CE en TÜV gekeurd en voldoet het gehele raamgeheel aan de EN 16005 en DIN 18650.

België

Bent u op zoek naar een manier om uw werkruimte op een efficiënte manier in te delen? Een industriegordijn van F-PROJECTS is dan de oplossing. U kunt zo op een effectieve en voordelige manier verschillende werkruimtes creëren. Daarbij worden de arbeidsomstandigheden ook nog eens verbeterd. Industriegordijnen kunnen onder andere toegepast worden bij groothandels, industriebedrijven en in de detailhandel. F-PROJECTS is al jarenlang specialist op het gebied van afscheidingen en deurtechniek. Wij onderscheiden ons door de geleverde kwaliteit en door onze persoonlijke aanpak. Door onze kennis en ervaring te combineren met uw eisen en wensen komen we gezamenlijk tot de beste oplossing.

België

Pendeldeuren of wisseldeuren zijn perfect geschikt voor doorgangen met heftruck- en personenverkeer. Tevens zijn ze zelfsluitend, hygiënisch en veilig. Net als bij onze andere types tochtwerende deuren is maatwerk de norm. Onze pendel- of wisseldeuren zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u opteren voor speciale hoekverstevigingsstukken, die uw deur extra robuustheid verschaffen. Ook de tegendruk van de deuren is naar wens verstelbaar.

Documenten

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  11 – 50
 • Verkopers
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2008
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Meerdere categorieën

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Europees
 • Internationaal

Leveringsvoorwaarden (incoterms)

Verantwoordelijkheid
 • Koper
 • Gedeeld
 • Verkoper

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Automatische deuren en toegangscontrolesystemen
 • automatische deuren
 • Tochtwerende deuren
 • automatische barrieres
 • parkeerbeheersystemen
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!