Frozen Pork Meat Specification: Without skin, fat and bones; each half carcass cut into the following four piecse: 1.Nape: Each piece weighing 0.8kg net min. 2.Shoulder: Each piece weighing 1.35kg net each min. 3.Loin: Each piece weighing 0.55kg net each min. 4.Leg: Each piece weighing 2.2kg net each min. With slight fat left on each piece of meat. In each carton, one piece of meat weighing less than the above stipulation is allowed. Packing:Packed separately in cartons weighing 25kg net each, lined with a polythene bag. Frozen Pork Sparerib Specification: Skin-off, bone-in, with tender loin and ribs 4-6cm in width,fat tissue not exceeding 0.5cm. Packing:In cartons of 25kg net each.
Nederland
Ons aanbod omvat hele kippen en kippenbouten in verschillende formaten. Wat ons onderscheidt is een wereldwijd netwerk van leveranciers die hoogwaardige kip leveren. Dankzij onze sterke samenwerkingen en kennis van het product, kunnen we de juiste kwaliteit kipproducten selecteren voor een scherpe prijs.
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers