GRAVIANT

Nederland

Factory icon Agent/ Vertegenwoordiger

GRAVIANT
Web icon
Contacteren

Engelse lees, spreek & taalvaardigheid met een doorlopende (ERK) leerlijn van basis- tot eind voortgezet onderwijs Reading Assistant is een online programma met een bibliotheek bestaande uit meer dan 300 titels corresponderend met niveau A1 tot en met C2. Het unieke aan Reading Assitant is de directe feedback die tijdens het hardop voorlezen wordt ontvangen zodra verbetering nodig is. Dit is te vergelijken met de manier waarop ouders of docenten dit doen tijdens individuele begeleiding, maar nu kan dit klassikaal gebeuren. Reading Assistant wordt gebruikt in de klas of thuis. Leerlingen werken op hun eigen niveau aan het lezen, voorlezen en begrijpend lezen. Hun voortgang is voor de docenten makkelijk te volgen. Fast ForWord. Een onlineprogramma dat op niveau leerlingen begeleid, daar waar ze het nodig hebben. Dit kan als uitdaging maar ook als remedial teaching. Het trainen van hun gehoor om het Engels beter te kunnen verstaan. Het aanbieden van extra uitdaging op het gebied van grammatica of woordenkennis. Vasthouden van concentratie waardoor leren makkelijker gaat. Dit programma doet het allemaal.

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Reading Assistant is een online programma waarmee leerlingen binnen de kortste keren hun uitspraak en hun leesvaardigheden kunnen verbeteren. De leerling leert volledig individueel en gedifferentieerd. Dit programma geeft de mogelijkheid om de uitdaging van gedifferentieerd werken op te lossen! Daarbij boeken de leerlingen vooruitstrevende resultaten. ERK niveau Reading Assistant bevat meer dan 300 titels variërend van ERK niveau (pre) A1 tot C2. Hierdoor kunnen leerlingen gedifferentieerd in de klas op hun eigen niveau werken. Dit programma zorgt daardoor niet alleen voor een verbetering van hun vaardigheden maar zorgt ook voor meer zelfvertrouwen. Een persoonlijke helpdesk helpt bij het interpreteren van de verkregen gegevens en eventuele vragen.

Nederland

Fast ForWord is een online programma waarmee leerlingen hun taalvaardigheden kunnen verbeteren en tegelijkertijd uitdaging vinden in de Engelse taal. Dit programma is gebaseerd op neuro-wetenschappelijk onderzoek. Fast ForWord zorgt voor een grotere concentratieboog, snellere informatie verwerking en een beter taalbegrip. Daarnaast geeft het juist ook erg sterke leerlingen de mogelijkheid om hun Engelse taalvaardigheden op een leuke manier te verbeteren! Vaak weten ouders en leraren dat een kind meer kan, maar dat het “er niet uit komt”. Er is bijvoorbeeld een vaardigheid die onvoldoende is ontwikkeld. Fast ForWord zoekt deze vaardigheid op en gaat direct aan de slag met het versterken hiervan. Fast ForWord wordt daarom ingezet in het aanpakken van leesproblemen, auditieve verwerkingsstoornissen, spraak of taalproblemen, autisme, ADD/ADHD en leerproblemen. Daarbij ondersteunt het ook leerlingen die door andere problemen bij hun taalontwikkeling uit dreigen te vallen.

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Agent/ Vertegenwoordiger

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Taalonderwijs - materiaal
 • engels lezen
 • methode engels
 • engels oefenen
 • makkelijk engels leren
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!