INTERGROW

InterGrow NV is de overkoepelende vennootschap van Fyto Varia (Aalter); Fyto Vanhulle (Eeklo), Vanderschaeghe’s zaden en Segakor Fyto (Kortemark), Geirnaerdt (Boekhoute), Vandenhende (Melle) en Casteels (OLVrouw Waver) (Zie historiek). De ganse groep bezit nu 3 vestigingen en geeft werk aan 33 medewerkers. De hoofdzetel is gelegen in Aalter en heeft bijhuizen in Kortemark, Eeklo en O.L.Vr.-Waver.

Als gespecialiseerd toeleveringsbedrijf in de land- en tuinbouw zijn wij door jarenlange inzet, ervaring en groei, een toonaangevend bedrijf geworden in deze sector. Hoogwaardig technisch advies (bij de klant of op het veld) gecombineerd met een continue opleiding van onze technische medewerkers, zorgt er voor dat onze klanten tevreden kunnen terugblikken op een jarenlange samenwerking. Niet te vergeten zijn onze enthousiaste medewerkers op de binnendienst die de technische medewerkers op alle mogelijke manier bijstaan en die klanten telefonisch begeleiden bij vragen of problemen. 

De firma InterGrow NV levert nationaal een zeer breed gamma producten zowel aan land –en tuinbouwers, fruitkwekers, tuinaanleggers en openbare diensten. Ons assortiment bevat o.a. gewasbeschermingsmiddelen, een uitgebreid aanbod meststoffen, land –en tuinbouwzaden, folies, tuinbouwbenodigdheden, sproeitoestellen, .., en zo veel meer. Voor de groeiregulator Off-shoot-O zijn wij tevens exclusief verdeler in België.

Website van het bedrijf

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur
 • Ongediertebestrijdingsmiddelen
 • tuinaanleg
 • tuinbouwwerken
 • advies op het gebied van fruitteelt

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 11 – 50
  bezetting

Organisatie

 • Bedrijfsvorm
  Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor, Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Groothandelaar

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
104 v