INTERLABEL

Interlabel staat borg voor een perfecte begeleiding vanaf ontwerp tot en met etikettering. Wij zorgen bovendien voor een milieuvriendelijke oplossing voor uw afvalverwerking. Het etiket is een stille, maar niet te onderschatten verkoper van uw product. Beeld, vorm en kwaliteit bepalen de impact ervan. Met behulp van uitermate gespecialiseerde hard- en software worden uw etiketten bij ons vakkundig vervaardigd.

Door het investeren in een ultramodern machinepark, de onophoudelijke opleiding van ons personeel gekoppeld aan onze technische knowhow kunnen wij u een kwalitatief zeer hoogstaand product aanbieden. Verschillende veredelingstechnieken laten ons bovendien toe om nog beter aan uw eisen en normen te voldoen.
 
Inspraak in het productieproces is bij Interlabel geen ijdel woord. Zelfs bij etiketteerproblemen laten wij u niet in de steek en staat onze ervaring tot uw dienst. Onderzoeken en tests die in ons labo worden uitgevoerd, kunnen hierbij voor de nodige ondersteuning zorgen.

Een keurige afwerking van de gedrukte etiketten vormt een belangrijke schakel in uw productieomgeving. Voortdurend werkt een volledig team, met unieke apparatuur, aan het versnijden en stansen van miljoenen etiketten per dag.

De verschillende afwerkings- en verpakkingsmethodes die we u kunnen bieden, zijn een niet te onderschatten pluspunt in een feilloze verwerking op uw machines. Een goed verpakt etiket draagt immers bij tot een optimale verwerking.

Website van het bedrijf

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Zetterijen, fotozetterijen en fotogravure
 • Reprografie
 • Zeefdruk
 • Drukkerijen
 • etikettenfabrikant

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 11 – 50
  bezetting

Organisatie

 • Bedrijfsvorm
  Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor, Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Fabrikant/ Producent

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
104 v