INTERMEDIAIR UITZENDBUREAU

Welke vorm van dienstverlening u ook wenst, Intermediair Uitzendbureau biedt u een passende oplossing! UitzendenMet deze dienstverlening behoudt u uw flexibiliteit. Of het nu gaat om opdrachten van één uur of opdrachten voor onbepaalde tijd, de uitzendkracht sluit een faseovereenkomst met ons en is daardoor flexibel inzetbaar voor uw organisatie. U wordt alleen gefactureerd op basis van het aantal gewerkte uren.Werving & selectieWilt u liever direct zelf iemand in dienst nemen maar de werving & selectie aan ons over laten? Geen probleem! Intermediair Uitzendbureau verzorgt dit graag voor u. Voor deze vorm van bemiddeling hanteren wij een werving en selectie fee. Payroll-servicesOnze payroll dienstverlening is bij uitstek geschikt als u zelf de regie wilt houden over wie u aanneemt, maar diegene wel optimaal flexibel in wilt kunnen zetten. U selecteert zelf uw uitzend- en/of vakantiekracht, wij doen de rest! Wij verzorgen het uitbetalen van het salaris en nemen het juridisch werkgeverschap van u over. Sociale afdrachten, het verstrekken van loonstroken en jaaropgaves, u heeft er geen omkijken meer naar! PoolmanagementIntermediair Uitzendbureau beschikt over een vaste pool van uitzendkrachten die op uw verzoek bij u ingezet kunnen worden. Daarnaast verzorgen wij de totale personeelsplanning voor u.DetacherenOp zoek naar iets mee continuïteit in uw organisatie? Detacheren is uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen een uitzendkracht meerdere contracten voor bepaalde tijd aanbieden.

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Personeel - selectie, enquêtes
 • payrolling
 • Uitzendbureaus - internationaal

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 11 – 50
  bezetting

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Dienstverlener

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe

EUROPAGES raadt u ook het volgende aan

104 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
INTERMEDIAIR UITZENDBUREAU

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog INTERMEDIAIR UITZENDBUREAU,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK