JUIZZ THE GOOD MOVEMENT

Nederland

Office Building Outline icon Detailhandelaar

JUIZZ THE GOOD MOVEMENT
Web icon
Contacteren

JUIZZ is de formule in de Benelux voor elektrische fietsen. Met haar producten biedt JUIZZ een modern alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur. JUIZZ is onafhankelijk en biedt een exclusief en groot assortiment van verschillende topmerken. Het concept van de JUIZZ is uniek in Nederland: in showrooms bij het centrum van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam kan iedereen kennismaken met de mogelijkheden van elektrische fietsen, speed pedelecs en bakfietsen. Alle merken en modellen kunnen worden getest en vergeleken. Uiteraard beschikt elke showroom over een moderne BOVAG erkende werkplaats voor onderhoud. Als je klant bent bij JUIZZ doen wij er alles aan om een zo hoog mogelijke service te bieden. Wij willen dat al onze klanten tevreden zijn. Wij vragen regelmatig aan onze klanten wat ze van ons vinden en proberen onze service zo veel mogelijk te verbeteren.

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Bij JUIZZ least u al een elektrische fiets al vanaf €80,- per maand. Met de elektrische fiets zijn afstanden tot 35 kilometer woon-werkverkeer eenvoudig te overbruggen. In veel gevallen rijden uw medewerkers kostenneutraal. Werknemers op de fiets dragen bij aan de duurzame uitstraling van uw onderneming, leveren financieel voordeel op en zijn productiever. Hoe u uw reiskostenvergoeding in kunt zetten voor fitte en blije medewerkers, leggen wij graag uit. Of door te bezorgen met een elektrische bakfiets laat u aan al uw klanten zien dat de organisatie staat voor duurzaamheid. Daarnaast is een elektrische bakfiets een ideaal marketingmiddel en bied het diverse mogelijkheden om uw organisatie zichtbaar te promoten. Bezorging met een elektrische bakfiets kan sneller en voordeliger over langere afstanden in vergelijking met traditionelere manieren. Wilt u meer weten wat voor mogelijkheden JUIZ Zakelijk voor u en uw organisatie kan bieden? Neem dan snel contact met ons op

Nederland

Door regelmatig onderhoud zult u de levensduur van de elektrische fiets voor uw werknemers verlengen, de actieradius vergroten, het rijgedrag verbeteren en onnodige kosten op lange termijn voorkomen. Onze monteurs zijn de specialisten op het gebied van elektrische fietsen, speed pedelecs en elektrische bakfietsen. Elk JUIZZ filiaal beschikt over een ruime werkplaats voor onderhoud en service op elektrische fietsen, speed pedelecs en bakfietsen. Wij raden u aan uw elektrische fiets regelmatig te laten onderhouden bij JUIZZ. Verstandig is de eerste beurt al binnen 3 maanden te laten plaatsvinden en de tweede binnen een jaar. Vanwege de verschillen tussen elektrische fietsen, speed pedelecs en elektrische bakfietsen biedt JUIZZ specifieke onderhoudsbeurten aan voor elke productgroep. Voor vragen of het maken van een serviceafspraak bezoek onze website.

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  11 – 50

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Detailhandelaar

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Fietsen, onderdelen en accessoires
 • elektrische fietsen
 • Elektrische bakfiets
 • Speed Pedelec
 • E Bike
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!