KÖSTER AFDICHTINGSSYSTEMEN

Nederland

Warehouse icon Distributeur

KÖSTER AFDICHTINGSSYSTEMEN
Web icon
Contacteren

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Köster 21 is een 2 componenten, oplosmiddelvrije, vloeibaar universeel toepasbaar, elastische scheur overbruggende afdichting met een uitstekende hechting op droge en licht vochtige ondergronden, binnen en buiten. De witte kleur reflecteert het zonlicht en de warmte. Deze snel drogende folieachtige afdichting is beloopbaar, hoog flexibel, bestand tegen veroudering, hydrolyse, UV, vorst en strooizout. Köster 21 is een afdichting tegen water en synthetische oliën, evenals alifatische koolwaterstoffen met een hoog kookpunt ( tot 2 Bar)

Nederland

Köster TPO Kunststofdakbanen bestaan uit zgn. Flexibele Polyolefinen. Deze kunststofdakbaan is een niet milieubelastende dakbedekking die in tegenstelling tot ECB in kleur leverbaar is. Als witte TPO toegepast zorgt deze voor een hoge reflectiewaarde ( zelfs tot SRI 106 ) en daarmee voor vermindering van de inpandige warmte en koelere inname lucht van de op het dak geplaatste airco's. Draagt tevens bij aan CO2 vermindering. "Een dakbaan voor nu en de toekomst voor de opdrachtgever die de hoogste eisen stelt aan een dakbedekking". Alleen reinigend onderhoud. 20 jaar materiaalgarantie op de dakbaan; Bevat geen PVC of weekmakers Bevat geen dioxinen bij verhitting; Bevat geen furanen bij verhitting; Toegelaten in drinkwateromgevingen; Met Europeses CE verkrijgbaar in wit, grijs, lichtgrijs en zwart

Nederland

Köster Kelderafdichting - Deuxan 2K Kelder buitenafdichting Met Deuxan 2K Kelder buitenafdichting, een bitumenemulsie, worden constructies onder het maaiveld doeltreffend beschermd tegen grondwater en zakwater. Deze haarscheuroverbruggende 2 componenten spuitbitumen kelderafdichting is uitermate geschikt voor het Nederlandse klimaat met zijn hechting op droge en lichtvochtige ondergronden. Met 1 produkt wordt de constructie geprimerd, afgedicht en kunnen ook de isolatieplaten verlijmd worden. Toepassing op alle minerale ondergronden zoals gestorte betonwanden, holle wand systemen en metselwerk. Köster Deuxan Kelder Buitenafdichting wordt al 25 jaar toegepast, dus veel referentieobjecten. Snel verspuitbaar in hoge producties per dag of handmatig te verwerken met de spaan. Vochtbestrijding door professionals

Nederland

Köster Restauratiemortel: Saneermortel Restauratie en renovatiemortel voor probleemondergronden in de restauratie en renovatie. Speciaal voor vochtige en zoutbelaste ondergronden. Toepasbaar op binnen en buitengevels, 1 produkt! Köster Saneermortel is een cementgebonden restauratie en renovatiemortel met een zeer dampopen, ademend vermogen. Door deze dampopen structuur worden vochtige muren sneller droog. Kristalliserende schadelijke zouten worden gebufferd en zo onschadelijk in de poriënstructuur van de mortel opgenomen. Door de grote dampopenheid komt het ook bij hoge luchtvochtigheid niet tot condensvorming. Schimmels vinden geen voedingsbodem. Koster Saneermortel bevat geen kalk. Köster Saneermortel is een robuuste mortel afgewerkt als schuurwerk. Naar keuze kan er afgewerkt worden met Koster Saneermortel gladpleister.

Vochtwering en vochtbestrijding voor alle bouwwerken in de nieuwbouw, restauratie en renovatie. Advies, bestekservice en bouwbegeleiding voor de architect en opdrachtgever. Applicateurs in alle regio's. 10 jaar verzekerde garantie op kelderbuitenafdichting. Verdelers in België, Luxemburg en binnenkort ook Frankrijk. Afdichtingssystemen voor: - kelderafdichting, kelderdichting, het waterdicht maken, droge kelders, dakbedekking, kelder bouw, kelders dichten, waterdichte kelders, gemetselde kelders, vochtige kelders, kelderlekkage, kelders waterdicht maken, prefab kelders, vochtproblemen, optrekkend vocht, opstijgend vocht, vochtbestrijding, kelderisolatie, gevelimpregnering en hydrofobering, kelders waterdicht maken, gevelafdichting.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Avatar

Nieuwe witte dakcoating voor een koeler interieur

Lancering van product ・ 7 okt. 2019 meer informatie Open In New icon

Met Köster 21 Witte dakverf kunt u uw dak eenvoudig zonwerend maken. Deze 2 component is steviger als de gangbare verven in de markt en munt uit in flexibiliteit en gebruiksgemak. In 2 lagen aanbrengen met kwast en roller. Temperatuur van het dakvlak daalt met tientallen graden t.o.v. zwarte bitumen. Denk aan een verschil op het dakoppervlakte van 27°C voor een wit dak en 85°C voor een zwart bitumen dak. De interieur temperatuur kan in bepaalde gevallen tot 6 graden dalen, afhankelijk van isolatiedikte en vensters. Wees voorbereid op de zomer en bestel nu! Verpakking: Per emmer van 20 kg - Verbruik: 2,5 - 3,0 kg/m2 - Prijs: € 5,85 per kg inkl. BTW.

Documenten

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10
 • Verkopers
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  1969
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Distributeur

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Europees

Afleverzones

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Vochtwerende middelen voor de bouwnijverheid
 • Dakbedekkingsmaterialen
 • afdichtingsmiddelen
 • barrière tegen vocht
 • vochtwering
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!