"Oorsprong van de Kokosnoot De kokosnoot (Cocos nucifera) komt van de kokospalm. Kokospalmen groeien vooral in tropische landen. De vrucht van de kokosnoot bevindt zich in een groene bolster. Na de verwijdering van het groene gedeelte blijft de harige, bruine en houten noot over, die in de winkels ligt. De bruine bol heeft een doorsnede van 10 to 15 centimeter en hier zit het witte vruchtvlees in. Kokosnoten werden voor het eerst verbouwd in Zuidoost-Azië en tegenwoordig komen de meeste kokosnoten uit Indonesië, Filepijnen en India. Verwerking tot Kokos Vlokken Na de oogst wordt de groene buitenste schil van de kokosnoot verwijderd. Daarna wordt het witte vruchtvlees schoongemaakt en verwijderd van de bruine buitenkant. Het vruchtvlees wordt vervolgens gesteriliseerd en in stukken gesneden, waarna het de oven in kan om te drogen. Na dit proces wordt het vruchtvlees verwerkt tot kokos vlokken. Gebruik van Kokos Vlokken De kokosvlokken hebben ee…"
Duitsland
"Oorsprong van pompoen Pompoenen komen oorspronkelijk uit Midden en Zuid-Amerika. De pompoen groeit terwijl hij op de grond staat. Sommige soorten zijn eetbaar, maar kalebassen kunnen alleen decoratief worden gebruikt. Pompoenpitten Pompoenpitten zijn platte, ovaalvormige zaden van de pompoen. Van binnen zijn ze groen, maar ze hebben een omhulsel dat wit van kleur is. Pompoenpitten is van oudsher een seizoensgebonden snack, en werden meestal tijdens de herfst geconsumeerd. Voedingswaarde van pompoenpitten Pompoenpitten zitten boordevol vezels, eiwitten en onverzadigde vetten (omega 3). De andere voedingsstoffen die aanwezig zijn, zijn calcium, kalium, magnesium, koper, fosfor, zink, ijzer en vitamine K en A."
Een offerte aanvragenDuitsland
"Bananen Bananenpoeder is gemaakt van tros-gerijpte Cavendish bananen, biologisch geteeld in Ecuador. Er zit meestal een periode van 18 maanden tussen bevruchting en de oogst, hoewel het constant warme klimaat, frequente regenval en vruchtbare grond bananen toelaat om het hele jaar door te groeien. Dit betekent dat ze meestal geoogst worden in een wekelijkse routine. De bananen worden voorzichtig met de hand geplukt, waarna ze gedroogd worden zonder gebruik te maken van verhitting. Daarmee blijven de voedingswaarde optimaal behouden. Bananenpoeder is een superfood en in het poeder zitten geen toegevoegde smaak-, geur- of kleurstoffen of andere additieven. Bananenpoeder vitaminebom In bananen zitten van nature grote hoeveelheden vitaminen C en B6, plus het mineraal kalium en het stofje caroteen. Vanwege de grote hoeveelheid voedingsstoffen doen bananenpoeder het goed bij veganisten. Daarnaast is het poeder rijk aan zetmeel. Calcium, jodium, ijzer, kope…"
Een offerte aanvragenDuitsland
"Oorsprong en geschiedenis Maca, ook wel Peruaanse ginseng genoemd. Dit is een kruidachtige tweejarige plant afkomstig uit het Andesgebergte in Peru. Ongeveer 2000 jaar geleden is het gewas voor het eerst geteeld. Maca groeit op hoogtes boven de 3800 meter en op een rotsachtige bodem. Maca groeit prima bij temperaturen tot -10 graden Celsius. Maca wordt voornamelijk geteeld voor de consumptie van de wortel. De Macawortel varieert sterk in grootte en vorm. Maca is een radijsachtige plant, die vroeger op aanraden van de Inca's door de Spanjaar…"
Een offerte aanvragenDuitsland
"Rode Bieten Poeder Premium Biologisch Rode bietenpoeder is het poeder van de rode biet, zoveel mag duidelijk zijn. Bietenpoeder is voor veel mensen waarschijnlijk iets onbekends, maar het heeft meer dan genoeg te bieden. Rode bieten: niet iedereen vindt ze lekker. Over smaak valt te twisten. Wat niet te betwisten is, is het feit dat bieten ontzettend gezond zijn. Bietenpoeder is net zo gezond als verse rode biet. Rode bieten zijn, zoals te verwachten valt, neefjes van de suikerbieten, maar dan een stuk lager in calorieën. Rode bietjes zijn een soort wortel. Eens waren ze blank, later kregen ze de rode kleur. Die rode kleur kan vrij lastig zijn, want hij vlekt op kleren, en dat is lastig weg te krijgen. Waarom rode bieten poeder kopen? Bietenpoeder ah heeft belangrijke voedingswaarden. Zo zitten er onder meer talloze mineralen en vitaminen in rode bieten. Denk aan kalium, magnesium, ijzer en fosfor. Daarnaast zitten er in rode bieten talloze vezels, v…"
Een offerte aanvragen