België
Groothandelaar
Vleesgroothandel Jos Leemput is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verhandelen en versnijden van varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees en rundsvlees in Tienen. Wij leveren voornamelijk aan warenhuizen en beenhouwerijen in de wijde regio rond Tienen, maar ook in de rest van België. Al ons rundsvlees, varkensvlees, lamsvlees en kalfsvlees in Tienen wordt met vakmanschap verwerkt. De levende dieren worden door ons uitgekozen, we controleren of het slachten verantwoord gebeurt. Onze bekwame beenhouwers zorgen voor kwaliteit en voedselveiligheid. Al onze producten worden door onze koelwagens tot bij u gebracht. Dat kan in regio Tienen maar ook ver daarbuiten. Vleesgroothandel Jos Leemput kunt u vertrouwen voor een uitstekende service. Heeft u vragen? Neem dan nu contact op, u krijgt snel een antwoord.
Frankrijk
Onze zwarte knoflookpasta kan gewoon op toast of in bereidingen worden gegeten. Zwarte knoflook past goed bij alle soorten vlees, vleeswaren, foie gras, fijne vis (tong, zeeduivel, zeebaars) en schelpdieren. Voor zoetekauwen is het ideaal met chocolade en citrusvruchten. Doe inspiratie op met onze receptideeën ingrediënten van knoflookpasta Biologische zwarte knoflook uit de Gers (90%) Biologische zonnebloemolie uit de Gers 10%. HOE BEWAAR JE KNOFLOOKPASTA Bewaren op kamertemperatuur, uit de buurt van licht. Sluit de pot goed af na gebruik. Eenmaal geopend, koel bewaren en binnen 6 maanden gebruiken. Houdbaarheid: 18 maanden.
Een offerte aanvragenFrankrijk
Zwarte knoflook in de vorm van een hele bol (bekend als een bol zwarte knoflook) is een goede manier om je knoflook te consumeren, omdat elk teentje zwarte knoflook beschermd blijft in zijn natuurlijke omhulsel en niets anders nodig heeft om te bewaren en te conserveren. De hele knoflookbol is de eenvoudigste, meest natuurlijke manier om zwarte knoflook te consumeren: je hebt de bol knoflook in je hand, gebruind als hij uit de stoompan komt, getransformeerd door de Maillard-reactie. Biologische zwarte knoflook kan worden gebruikt in een breed scala aan gerechten, maar het kan ook los worden gegeten. Zwarte knoflooksaus, zwarte knoflookmarinade, zwarte knoflookpuree of gewoon in zijn geheel in dunne reepjes gesneden in je pastagerechten. Zwarte knoflook past goed bij alle soorten vlees, vleeswaren, foie gras, fijne vis (tong, zeeduivel, zeebaars) en schelpdieren. Voor zoetekauwen past zwarte knoflook uitstekend bij chocolade en citrusvruchten.
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers