LEMCORE B.V. - An Innovative company in worldwide trading and service providing

Nederland

Warehouse icon Groothandelaar

LEMCORE B.V.
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Geverifieerd door europages

Korrelmeststof is meestal harder dan prill. De korrelgrootte ligt tussen 2 en 4 mm, maar Prill tussen 1 en 2/4 mm. De resultaten tonen aan dat zowel geprild als gegranuleerd ureum een zeer vergelijkbare samenstelling en thermische kenmerken (smeltpunt) hebben. Het enige belangrijke verschil tussen deze twee is de interne structuur van de korrels, wat de fundamentele sleutel is tot hun mechanische eigenschappen. De sterktemeting toont aan dat korrelig ureum een hogere sterkte heeft vanwege de prominente grootte en interne structuur, terwijl prills een zwakkere sterkte vertoonden vanwege hun kleine formaat. Een andere naam van deze meststof is (Carbamide) dat wordt gebruikt als een van de meest verbruikbare en de goedkoopste chemische meststoffen die N leveren aan de rest van de wereld. Ureum is noch zuur noch alkalisch, zeer goed oplosbaar in water en relatief niet-toxisch en het wordt veel gebruikt in kunstmest als een rijke en geschikte bron van stikstof.

Een offerte aanvragen

Nederland

Geverifieerd door europages

Agro S is een eenvoudige vaste anorganische macronutriëntenmeststof dat een mengsel is van elementaire zwavel (90%) met bentoniet (10%), het is een gegranuleerde minerale meststof bedoeld voor het bemesten van planten.

Een offerte aanvragen

Nederland

Geverifieerd door europages

-IJzersulfaat klasse А — FeSO4 . n H2O -IJzersulfaatkwaliteit В — FeSO4 . nH2O -IJzersulfaat Klasse C — FeSO4. n H2O -IJzersulfaat Klasse F — FeSO4. n H2O Doel van gebruik: IJzersulfaat (ijzersulfaat) wordt voornamelijk gebruikt als reductiemiddel in de cementindustrie om het chroom Cr(VI) gehalte te verlagen. Het wordt ook gebruikt als stollingsmiddel voor water- en rioolwaterzuivering. IJzersulfaat is een effectieve bron van ijzer voor alle diersoorten en categorieën. Het wordt gebruikt als additief voor dierenvoeding. Uiterlijk: Kristallen gekleurd van grijsgroen tot grijsbruin.

Een offerte aanvragen

Nederland

Geverifieerd door europages

Zwavel is een van de belangrijkste agrarische en industriële grondstoffen en wordt beschouwd als een strategisch product. Zwavel is een geurloos, smaakloos, polyvalent niet-metaal dat meestal wordt aangetroffen in de vorm van gele kristallen en is afgeleid van sulfide en sulfaat. Zwavel komt van nature voor in het milieu en is het dertiende meest voorkomende element in de aardkorst. Het kan in zijn elementaire vorm worden gewonnen, hoewel deze methode de afgelopen tien jaar is afgenomen tot minder dan 2% van de wereldproductie. Tegenwoordig wordt de meeste elementaire zwavel teruggewonnen als bijproduct van olie en gaswinning in het verzoetingsproces. Desondanks kan ons bedrijf zowel teruggewonnen zwavel als bijproduct, als zwavel in zijn elementaire vorm aanbieden. Afhankelijk van de behoefte van de klant verkopen we het in vloeibare /gegranuleerde vorm of in de vorm van een brok. Zwavel is de primaire bron bij de productie van zwavelzuur, de meest gebruikte chemische stof ter wereld.

Een offerte aanvragen
English Bekijk de 7 producten Deutsch Bekijk de 7 producten Français Bekijk de 3 producten

Lemcore B.V. is een internationaal handelsbedrijf en dienstverlener. Sinds de oprichting in Nederland in 2018, opereert het bedrijf Lemcore met een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk om maximale waarde te leveren aan al onze klanten. Een langdurige samenwerking met betrouwbare partners stelt ons in staat om producten te leveren tegen bijzonder voordelige voorwaarden waarmee we onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Lemcore is gespecialiseerd in het wereldwijd leveren van meststoffen, chemische producten en staalproducten, met name wapeningsstaven. We zijn vastbesloten om aan de eisen van onze klanten te voldoen en samen te werken aan voortdurende verbetering. Wij leveren op tijd hoogwaardige en scherp geprijsde producten aan onze klanten. Lemcore is gevestigd in het hart van Europa, in Nederland, de plek die al sinds de oudheid een onveranderlijk wereldwijd handelscentrum is. Gericht op de snelle levering met een kwaliteitscontrole, speelt ons bedrijf de rol van de brug tussen leveranciers en klanten en zorgt het voor alle kwesties met betrekking tot talen, normen en tijdzones. Wij verbinden de juiste klanten met de juiste goederen. Lemcore is een prestatiegericht bedrijf dat streeft naar continue verbetering. We beschouwen onszelf als kosmopolitisch, wat op zijn beurt een interculturele houding, tolerantie en een fatsoenlijke en respectvolle houding impliceert.

Domain icon Groothandelaar

LEMCORE B.V.

Radarweg 29

1043 NX Amsterdam - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2018
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Groothandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Activiteiten van

  • Kunstmest
  • Ureum 46%
  • Ureum meststof
  • Ureum korrels
  • Ureum in korrelvorm
  • Carbamide
  • Ureum leveranciers
  • Ferrosulfaat diervoeder
  • IJzersulfaat
  • Ferrosulfaat