LEVEL30WIZARDS

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

LEVEL30WIZARDS
Web icon
Contacteren

We helpen klanten door ze op persoonlijk niveau mee te nemen tijdens het bouwen en ontwikkelen van online concepten, leidende websites en campagnes. Wij vinden het belangrijk dat elke gebruiker de website kan gebruiken, daarom leggen wij extra nadruk op toegankelijkheid en semantiek van onze code. Van volledige web-applicatie met back-end en database connectie tot one-page scroll website, elke website die we maken wordt door meerdere experts beoordeelt en nagekeken. Met oog voor detail richten we ons tot een passend product voor de klant en eindgebruiker. Onze magie zit hem in de langdurige strategische samenwerking en nauwe betrokkenheid bij het behalen van succes voor onze klant. We hebben gewerkt voor grote klanten als Eurovisie Songfestival, Het Scheepvaart Museum, Capgemini, Vodafone, Avans, Dept en Heineken maar ook voor kleinere bedrijven als Stokerij Texel, Tramedico en In Balans Alkmaar.

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Als je al een of andere vorm van website of platform hebt en dat moet uitbreiden, moeten we de mogelijkheden en prioriteiten op elkaar afstemmen om een ​​manier te plannen die de code of gegevens naadloos moderniseert. SEMANTIEK EN PRODUCTSCAN We kunnen uw website testen op veelvoorkomende problemen zoals niet-semantische HTML, grote bibliotheken of slechte praktijken in HTML, CSS of JavaScript. Een productscan kan variëren van het vinden van te kleine knoppen tot tekst die niet leesbaar is, tot beveiligingsfouten die uw website een doelwit kunnen maken voor hackers. PRESTATIESCAN We kunnen controleren of uw website te veel MB's naar de gebruiker stuurt. Dit is meestal een probleem van te grote afbeeldingen, te veel code of een trage hostingprovider. We kunnen de laadtijden meestal verkorten door gebruik te maken van moderne afbeeldingsbestandstypen zoals AVIF of WebP. Onze code is altijd tree-shaken, wat betekent dat het geen onnodige code bevat.

Nederland

Hoog geranked worden en daar blijven is onze prioriteit. Door gebruik te maken van semantische HTML, alle best practices en Schema.org-notatie voor rich text-fragmenten, kan uw website concurreren met concurrenten. SLECHTE SEO-TIPS DEBUNKEN Veel websites over SEO en handleidingen verkopen je onzin. We volgen de richtlijnen van Google, Bing en DuckDuckGo om hen hoogwaardige inhoud te bieden. Er is geen snelle hack die kan wegen op kwaliteitscode. RICH-TEXT-SNIPPETS Google biedt ons een manier om Rich Text Snippets weer te geven, wat betekent dat gebruikers meer kunnen zien op verschillende delen van Google. We kunnen agenda's, FAQ-blokken, aankomende evenementen tonen, maar ook diensten die uw bedrijf kan leveren. SEMANTIEK Semantiek is iets dat relevant is bij het schrijven van HTML (waaruit je website samen met CSS en JavaScript bestaat). We schrijven standaard semantische HTML, gebruiken de juiste elementen waar nodig en kennen ze uit ons hoofd.

Nederland

We kunnen prachtige designs maken en ontwikkelen tot websites, waarbij we ons richten op interactie, animatie en "gestures". Dit stelt ons in staat om de gebruiker volledig onder te dompelen in de ervaring en jou een voorsprong te geven op de concurrentie. ANIMATIE- EN MOTIONDESIGN Onze ontwerpers zijn in staat om animatie en beweging in het ontwerp te verwerken. Dit betekent dat we je het gevoel kunnen laten zien dat we aan de gebruiker willen uitstralen, voordat het wordt gecodeerd in de website of web-app. IMPACT VAN INTERACTIEVE GEANIMEERDE WEBSITES De impact van een mooie website wordt vaak over het hoofd gezien. We kunnen mensen unieke gevoelens, ervaringen geven en ze verliefd laten worden op jouw merk. Daarnaast maakt het ons en jou mogelijk om prijzen te winnen, wat ook veel verkeer naar je website kan genereren.

Nederland

Wij blinken uit in Front-End Development. Met kennis over elk aspect van front-end ontwikkeling, creëren we de dingen die uw gebruiker zal zien, lezen en gebruiken. HTML Als digitale studio die webontwikkeling aanbiedt, is het essentieel om te weten wat correct HTML-gebruik en semantiek is. HTML kan veel SEO-voordelen hebben. Een correct ontwikkelde website kan uw product hoger laten ranken in Google of andere zoekmachines, heeft een positief effect op de gebruiksvriendelijkheid en is de basis voor een goede bereikbaarheid. CSS CSS is een taal die is geschreven voor stijl, eenvoudige animatie en lay-out voor webontwikkeling. We kunnen CSS netjes schrijven voor oudere en nieuwere browsers. We gebruiken geen grote CSS-frameworks zoals BootCamp of andere standaard sjablonen. JAVASCRIPT (ECMASCRIPT) JavaScript is de taal die we schrijven om een ​​pagina interactief te maken. Zo gebruiken we JS om cookies te schrijven, buttons dingen te laten doen en 3D-ervaringen te creëren.

Documenten

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2018
 • Hoofdactiviteit
  Dienstverlener

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Regionaal
 • Nationaal
 • Europees
 • Check Circle Outline icon Internationaal

Banken

 • KNAB
 • N26

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Webdevelopment
 • Animaties voor websites
 • ontwikkeling van websites
 • web designer
 • Expertise in Web Services (Advies en ontwerp)
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!