LOGIN CONSULTANTS

Login Consultants is een onafhankelijke internationale IT-werkplekspecialist gericht op Server-Based Computing (SBC) en Virtual Desktop Infrastructures (VDI). End-User computing zit in het DNA van de IT-specialisten van Login Consultants. Ze zijn door de markt geaccrediteerde experts op hun vakgebied voor de belangrijkste werkplek-technologieën. We ondersteunen onze klanten in de gehele levenscyclus van advies, implementatie en migratie tot het beheer.

Login Consultants levert strategisch en technisch werkplekadvies, helpt organisaties bij IT-werkplek implementaties en migraties, waarbij een snelle oplevering met de hoogst mogelijke kwaliteit gegarandeerd wordt met dank aan onze best practice aanpak. Na oplevering van een project levert Login Consultants professionele support voor desktop- en applicatie-infrastructuren.

De specialisten van Login Consultants creëren continu innovatieve software oplossingen om de kwaliteit van gecentraliseerde desktopimplementaties te ondersteunen en verbeteren. Deze inzet resulteerde tot nog toe in een reeks software tools die waarde toevoegen aan de software oplossingen van onder andere Citrix, Microsoft en VMware. Deze freeware tools worden wereldwijd door duizenden organisaties toegepast en gewaardeerd. Het IP-lab van Login Consultants heeft aan de wieg gestaan van succesvolle software oplossingen als Login VSI, Automation Machine, Login Online Desktop en het onlangs door VMware overgenomen Immidio Flex Profiles (VMware UEM).

Website van het bedrijf

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Informatiesystemen, advies
 • Data-acquisitie, databases, gegevensbeveiliging
 • Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s
 • Integratie van softwareoplossingen
 • Software ontwikkeling

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 11 – 50
  bezetting

Organisatie

 • Bedrijfsvorm
  Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor, Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Dienstverlener

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
104 v