De slagerij en charcuterie van Bruno Piccolo bestaat sinds 2004. Ons vlees is afkomstig van lokale veehouderijen en wordt op een natuurlijke wijze geselecteerd en gerijpt, waardoor authenticiteit en malsheid gegarandeerd worden. Onze vleeswaren: In overeenstemming met de Calabrische traditie produceren wij soppressata, salsiccia, 'nduja, capicollo en pancetta, waarvoor wij ook vlees van het zwarte varken van Calabrië gebruiken. Niet alleen traditie maar ook vernieuwingen: mortadella, prosciutto cotto en würstel van varkensvlees, allen volledig ambachtelijk.

Website van het bedrijf
  • E-commerce site

Aanvullende informatie

Video's
Belangrijke cijfers
  • 11 – 50
    Bezetting
Organisatie
  • Jaar van oprichting 2004
  • Bedrijfsvorm Bedrijfsvorm Hoofdkantoor, Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit Hoofdactiviteit Fabrikant/ Producent
Markten en uitwisselingszones
Verzorgingsgebieden
Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal
gedekte zone
niet-gedekte zone
Commerciële informatie
Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken
  • Banca Nazionale del Lavoro (BNL)

Soort activiteit

Afbeeldingen die door dit bedrijf worden weergegeven
Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen
  • Vleeswaren
  • Vlees en vleeswaren
  • rolkop
  • vlees
  • rundvlees
  • schapenvlees
  • varkensvlees
  • worsten
  • spek
  • typische producten
  • varkensvleeswaren
  • hamfabrieken
  • pure varkensmortadella
  • calabrais spek
De lijst uitbreiden
B00396641 1581 p v

Passende zoekopdrachten