MATRASCLEANER MIDDEN-NEDERLAND

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

MATRASCLEANER MIDDEN-NEDERLAND
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Stap 1 Testreiniging van een klein gedeelte van de matras: De mate van vervuiling wordt bepaald en de blootstelling aan allergenen wordt getest. Stap 2 Belangrijkste reiniging van het gehele matras, duur ong. 20 minuten met het reinigen van beide zijden. Stap 3 Allergene inactivatie, verfrissing, met MatrasClean Spray, gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Stap 4 Aanbrengen van een MatrasCleaner-testzegel op het gereinigde matras

Een offerte aanvragen

Nederland

De vlekverwijdering vloeistof wordt dun op het matras verneveld. Hierdoor zal de vloeistof aan de oppervlakte van het matras blijven en relatief snel drogen. De droogtijd bedraagt slechts 12-24 uur. Groot voordeel van onze vlekverwijdering methode is dat de biologisch afbreekbare vloeistof en activatie poeder reageren met de 420 LED lampen die wij na de verneveling boven het matras plaatsen. Bij de vlek verwijderingsmethode is het niet noodzakelijk om te wrijven over de vezels van het matras. Uw matras zal niet beschadigen of gaan pluizen. De organische vlek wordt binnen 12 uur volledig opgelost. Uw matras ziet er weer uit als nieuw. Biologisch afbreekbare methode Droogtijd slechts 12-24 uur Veilig voor de vezels van uw matras Verwijdert alle soorten organische vlekken zoals urine-, transpiratie-en bloedvlekken.

Een offerte aanvragen

Nederland

Anti huisstofmijt spray De anti allergie spray van MatrasCleaner is een unieke spray die direct werkt tegen huisstofmijt en neutraliseert de allergeen houdende huisstofmijt uitwerpselen. Het gebruik van de spray op uw matras wordt eenmaal per maand aanbevolen. Productinformatie: MatrasCleaner ANTI-HUISSTOFMIJT-SPRAY is een spray tegen allergie veroorzakende huisstofmijten. Directe inkapseling van huisstofmijt allergenen. 3-voudige werking Fase 1: Huisstofmijten en huisstofmijtenuitwerpselen worden door bestanddelen ingekapseld. Fase 2: Interventie in de stofwisseling van de huisstofmijt door geurstoffen. Hierdoor wordt de mogelijkheid tot voedingsopname van de huisstofmijten verstoord. De hoeveelheid huisstofmijten vermindert. Fase 3: Aangename frisse geur en hygiënisch werking tot diep in de vezels door natuurlijke geurstoffen.

Een offerte aanvragen

Nederland

Anti allergisch 4-seizoenen dekbedden en hoofdkussens OMSCHRIJVING Met de MC slaaplijn van MatrasCleaner heeft u de beste bescherming bij allergieën. Het unieke aan deze slaaplijn is dat u geen anti allergische hoezen hoeft te gebruiken voor de 4-seizoenen dekbedden en hoofdkussens. Alle producten van de MC slaaplijn zijn anti allergeen. De anti allergische 4-seizoenen dekbedden en hoofdkussens hebben een 3D-Isocraft® vulling met TripleGuard® behandeling. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond de anti allergische 4 seizoenen dekbedden en hoofdkussens door de TripleGuard® behandeling geen leefomgeving meer vormen voor huisstofmijten, schimmels en bacteriën Anti huisstofmijt Anti bacterieel Anti microbieel Permanente werking, ook na wassen Comfortabele en veerkrachtige 3D-Isocraft® vulling Ideaal voor professioneel gebruik in hotel of thuisgebruik Extra hygiënisch, blijft fris ruiken Wasbaar in de wasmachine Koud te drogen in de droogtrommel

Een offerte aanvragen

Waarom MatrasCleaner Midden-Nederland uw accommodatie naar een hoger niveau kan tillen? Als gastheer/gastvrouw besteedt u natuurlijk de grootst mogelijke aandacht en zorg aan het welzijn van uw gasten. U biedt een comfortabele slaapgelegenheid, een gastvrije ambiance en culinair genot. Bovendien zorgt u ervoor dat alles voldoet aan de hygiënenormen. Als uw gasten tevreden zijn, bent u dat ook! Trek nieuwe gasten aan, behoud bestaande gasten en blijf uw concurrenten voor. Gelukkig is er nu de revolutionaire manier om matrassen te laten reinigen; de MatrasCleaner. Uit proeven is gebleken dat de MatrasCleaner methode 99, 99% van de bacteriën doodt, huidschilfers en de aanwezige uitwerpselen van huisstofmijten verwijdert en de matrassen een heerlijke frisse geur geeft. #gezondheid #hygiene Daarnaast middels een revolutionaire, niet chemische methode om alle organische vlekken te verwijderen uit de matrassen en deze weer als nieuw eruit laten zien. #duurzaamheid Wij komen bij u op locatie om uw matrassen te reinigen. Zie ook voor toegevoegde waarde die u via sales/marketing kan ontplooien op https: //matras-reiniging.nl/zakelijk/ #hotels #pensions #vakantieparken #B&B, #privéklinieken #brandweerkazernes #kinderdagverblijven #vakantievilla's #zorginstellingen en andere accommodaties waar mensen overnachten.

Domain icon Dienstverlener

MATRASCLEANER MIDDEN-NEDERLAND

Vlinderlaan 20

3863 GG Nijkerk - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2020
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor
  • Hoofdactiviteit
    Dienstverlener

Activiteiten van

  • Reinigingsbedrijven
  • desinfectie-, ontsmettings- en reinigingsdiensten voor plezierboten
  • droogreinigingsmachines
  • reiniging matrassen
  • anti-allergische behandelingen
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis