MATTENSERVICE

Mattenservice.nl is een nieuwe toetreder op het gebied van services van matten of zoals veel mensen het zouden noemen, matten huren. De visie is "MEER DOOR MINDER" en dit wordt in alle onderdelen van onze organisatie doorgevoerd. De service adviseur komt persoonlijk bij u langs voor het geven van een persoonlijk advies. Vaak zal de servicefrequentie voor het wisselen van matten veel lager zijn dan dat u gewend bent bij uw huidige leverancier. Mattenservice heeft geen eigen wasserij en heeft geen belang bij het veelvuldig laten wassen van matten. De wisselfrequentie wordt afgestemd op uw daadwerkelijke behoefte waardoor u nooit teveel zult betalen.Dezelfde adviseur komt periodiek bij u de matten, volgens de afgesproken frequentie, wisselen. Mochten uw omstandigheden gewijzigd zijn waardoor de frequentie aangepast kan worden, dan kunt u dit direct in overleg met uw adviseur regelen. De opzet is dat we zullen doorgroeien naar een landelijke dekking middels een 14-tal regio's. De service adviseurs kennen de regio's als gevolg van hun lokale betrokkenheid. Door de kleine regio's kunnen zij ook zeer flexibel reageren op aanvullende klantwensen. Door de hoge mate van betrokkenheid van de service adviseurs, verregaande automatisering, en lokale aanwezigheid hebben we geen grote kantoren, dure managers en complexe systemen te onderhouden en daardoor kunnen we altijd leveren tegen de laagste kosten.

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Tapijt en vloerbedekking - textiel
 • Matten verhuur
 • Mattenservice
 • Droogloopmatten
 • Schoonloopmatten

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 1 – 10
  bezetting

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Dienstverlener

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
104 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
MATTENSERVICE

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog MATTENSERVICE,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK