Mungbonen heel Biologisch

Mungbonen heel Biologisch
Web icon

Omschrijving

"Oorsprong Mungbonen Mungbonen zijn voor veel mensen onbekend, worden al duizenden jaren gebruikt in India en China, en toch is bijna iedereen er wel een keer mee in contact gekomen. Productieproces Mungbonen Taugé is de kiem van wat uiteindelijk uit zal groeien tot een plant met peulen (gevuld met mungbonen). Niet alleen taugé is de manier waarop je in contact bent gekomen met de Mungbonen. Etenswaren zoals bijvoorbeeld glasnoedels worden gemaakt van de boon. Ze zijn licht verteerbaar maar ook super voedzaam. Gezonde eigenschappen Mungbonen Mungbonen bevatten veel proteïne, eiwitten en vezels, maar weinig calorieën. De bonen zijn rijk aan kalium (goed voor hart en bloedvaten), foliumzuur, vitamine B en mineralen."

  • Biologische voeding
  • Bonen en Granen

Domain icon Groothandelaar

48455 Bad Bentheim - Duitsland

Contacteren