Nederland
Fabrikant/ Producent
Natural Spices biedt u de beste kwaliteit sauzen en dressings. Wij produceren alle sauzen en dressings in onze eigen FSSC 22000 gecertificeerde fabriek. Wij kunnen voldoen aan alle wensen van de eindgebruiker zoals: biologisch, cleanlabel, natriumarm en glutenvrij. Wij kunnen afvullen in sachets, zakjes, cupjes, emmers, cans, potten en containers. Desgewenst kunnen wij ook onder private label produceren voor uw eigen huismerk.
PLUKON CONVENIENCE OLEN
België
Maïski sinaasappelsaus, deze lekkere saus met uitgesproken sinaasappelsmaak zal de topper zijn van je winter- en eindejaarsgerechten. Op de foto hebben we deze wat afgewerkt met gebakken rode paprika, stukjes zeste van sinaasappel en dragon.
PLUKON CONVENIENCE OLEN
België
Maïski druivensaus, een zachte, romige gevogeltesaus vol gepelde en ontpitte druiven als garnituur, deze past perfect bij pasta, bij onze Maïski granen, gevogelte of witte vis. Op de hoofdfoto hebben we deze saus extra afgewerkt met tomatenblokjes, dragonblaadjes en grijze garnalen. Op de 2de foto zie je aardappeluree, gestoofde prei en druivensaus met als proteïne, gestoomde tongrolletjes. Kan ook klassiek met kalkoenrollade uiteraard !
PLUKON CONVENIENCE OLEN
België
Maïski boschampignonsaus, deze klassieke romige wintersaus met gebakken boschampignons zit boordevol smaak. Ze past uitstekend bij gebakken rood vlees, krokant gebakken gevogelte, maar geeft ook een extra toets aan je wildgerechten. Op de hoofdfoto hebben we deze extra afgewerkt met blauw geaderde kaas zoals Gorgonzola of Blauwe Achelse, stukjes hazelnoot en rozemarijnblaadjes. Op de 2de foto zie je gebakken hazerug, aardappelbolletjes, Maïski appeltjes met veenbessen en onze boschampignonsaus !
PLUKON CONVENIENCE OLEN
België
Maïski wildsaus, een smakelijke roomsaus met veel veenbessen als garnituur, die perfect past bij al je wildbereidingen van gevogelte en rood vlees. Maar ook met gehakt gevulde gevogteltebereidingen zullen hiermee op smaak gebracht kunnen worden.