NATUURLIJKTAFELEN

Eiken, epoxy boomstam tafel of design tafels op maat. Bij natuurlijktafelen maken ze unieke eettafels geheel naar de wensen van de klant. Tafels met ieder een eigen houtsoort, afwerking, onderstel of afmetingen. Iedere tafel is uniek. Onze metalen en rvs onderstellen worden in eigen beheer verwerkt op maat en naar wens van onze klanten. Vergadertafels, grote, lange of misschien wel smalle tafels. Boomstam tafels worden gemaakt van massief eiken stamdelen, deze stammen worden verzaagd naar planken en de randen houden zijn originele vorm van de boom. Nadat deze balken gezaagd zijn worden ze gevlakt en op dikte gemaakt. Een boomstam tafel op maat wordt met veel zorg en aandacht verwerkt in onze eigen werkplaats. Het hout wordt eerst kunstmatig gedroogd tot het juiste vochtigheid percentage. Na het drogen kunnen wij er prachtige maatwerk tafels van maken. Deze tafels worden meestal afgewerkt met een 2K lak systeem voor een ultra goede bescherming van uw tafel op maat. Boomstam tafels worden vaak gemaakt met een stoer industrieel stalen onderstel. Met zo'n tafel haal je werkelijk de natuur in uw woonkamer. Design tafels op maat worden bij ons van de mooiste materialen samengesteld. Zo'n design tafel wordt nooit saai. Deze tafels worden gemaakt van kwalitatief goed europees eiken hout en afwerkt met een olie of lak afwerking. Design tafels worden geheel op maat gemaakt bij ons en er zijn veel mogelijkheden qua afmetingen, onderstellen en afwerkingen.

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Houten tafels
 • boomstam tafels
 • epoxy tafel
 • design tafel
 • Eiken tafel

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 1 – 10
  bezetting

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Detailhandelaar

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe

EUROPAGES raadt u ook het volgende aan

104 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
NATUURLIJKTAFELEN

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog NATUURLIJKTAFELEN,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK