NATUURSTEENBEDRIJF VAN HUYCHEM

NV Natuursteenbedrijf VAN HUYCHEM heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring in de vakkundige verwerking van natuursteen. Wij zijn gevestigd in Ternat, nabij Brussel. Deze centrale ligging in België behoort tot één van de voordelen van ons bedrijf.

Onze hoofdactiviteit bestaat uit het verzagen en bewerken van blokken Belgische Blauwe Hardsteen en Bourgondische witsteen.

Belgische Blauwe Hardsteen wordt bij ons verwerkt tot tegels in diverse formaten (van 15x15 cm tot 100x100 cm) en afwerkingen. Naast de standaard formaten (bv vierkante tegels), zijn ook op maat verzaagde tegels bij ons verkrijgbaar. Onze vloertegels zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen: Diamant gezaagd, Geschuurd 120, Blauw gezoet, Donker gezoet, Gebouchardeerd, Dallo Romaine, Belle Epoque, Abdij, … Zowel voor binnen als buiten kunnen we samen met u naar de juiste afwerking zoeken.

De afwerking “Dallo Romaine” en “Abdij”, of wat we de verouderde tegels noemen, zijn onze specialiteiten. De afwerking Dallo Romaine is verkrijgbaar in 2 en 3 cm dikte en geschikt voor binnen- en buitentoepassingen zoals de aanleg van wandelpaden en terrassen. En in 5 cm dikte voor de aanleg van opritten, parkeerruimte, … De afwerking Abdij lijkt op de oude kerkdallen en komen het best tot hun recht in een pastorijstijl.

NV Natuursteenbedrijf Van Huychem biedt naast tegels en klinkers ook een complete service aan voor al uw maatwerk. Dorpels, venstertabletten, trappen, gevelbekleding, … we kunnen het allemaal voor u maken. 

Website van het bedrijf

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Marmer en natuursteen
 • natuursteen
 • bewerking van natuursteen
 • Natuursteentegels
 • binnenhuisinrichtingen van natuursteen

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 1 – 10
  bezetting
 • 1.000 K€ - 2.499 K€
  Omzet

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  1979
 • Bedrijfsvorm
  Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor, Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Groothandelaar

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe

EUROPAGES raadt u ook het volgende aan

104 v