NSI

NSI ontwikkelt en produceert computerrandapparatuur voor hoogwaardige industriële toepassingen. Meer specifiek zijn dit industriële toetsenborden en cursor-stuurapparatuur zoals trackballs en touchpads.

Deze producten onderscheiden zich door hun technologisch uitzonderlijke kenmerken zoals water- en stofdichte afdichting tot IP68, gebruik van resistente materialen, hoogste afscherming tegen EMI/RFI invloeden en compatibiliteit met alle industriële protocols zoals PS/2, USB, … Dit soort producten wordt door geen enkele andere firma ontwikkeld en geproduceerd in de Benelux.

De producten worden door NSI zelf ontworpen en uitgewerkt. Er wordt gebruik gemaakt van een beperkt aantal, wel uitgekozen, toeleveranciers voor de verschillende onderdelen. De eindmontage en uitgebreide tests gebeuren dan weer bij NSI. De firma beschikt dan ook over hoog opgeleid technisch en administratief personeel met de nodige ervaring.

NSI beschikt over een eigen gamma van standaard producten dewelke ze wereldwijd verdelen via een uitgebreid netwerk van verdelers. Daarbuiten is NSI ook gespecialiseerd in specifieke klantgerichte keyboard en pointing devices. De voornaamste toepassingen vinden we in de industriële procescontrole, in scheepsvaartinrichtingen, in energie- centrales, in medische apparatuur en in vele andere hoogtechnologische toepassingen.

Website van het bedrijf

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Toetsenborden voor computers
 • touchpad
 • joystick
 • klimaattestkasten
 • trackball

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 1 – 10
  bezetting

Organisatie

 • Bedrijfsvorm
  Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor, Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Fabrikant/ Producent

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe

EUROPAGES raadt u ook het volgende aan

104 v