TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

Spanje

Factory icon Fabrikant/ Producent

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Español Bekijk de 10 producten

Het bedrijf TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sauzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren sauzen en specerijen, en Olie- en azijnsaus. Het is gevestigd in Reus ( Tarragona ), Spanje.

Andere bedrijven in dezelfde sector:

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

Lancering van product ・ 11 nov 2021

MayoVegana Bio d'Atenea es la alternativa vegana a la mayonesa tradicional. Una deliciosa salsa: ·VEGANA · BIO · GLUTEN FREE Con un ligero sabor a mostaza y con el toque especial de la Sal Negra del Himalaya. Perfecta para acompañar cualquier tipo de plato como ensaladas, pasta, verdura y la típica ensaladilla rusa.

Documenten

Domain icon Fabrikant/ Producent

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

C/ Víctor Català, 19

Polígono industrial agro reus

43206 Reus ( Tarragona ) - Spanje

Contacteren

Bedrijfsinfo

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Activiteiten van

  • Sauzen
  • sauzen en specerijen
  • Olie- en azijnsaus
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis